Nagurati bivšu ženu u gepek i privesti je u zatvor - najbolji je posao na svijetu, posebno kada je On Gerard Butler, a Ona Jennifer Aniston. A kada se Ona pokaže i kao vrlo prgava, a On još možda pomalo zaljubljen - stvar je urnebesna. „Lovac na glave" je komedija koja je navodno spojila slavni par, a kakva je njihova filmska kemija, vidjet ćemo 8. travnja u domaćim kinima

lovac na glave, gerard butler, jennifer aniston

Milo Boyd (Gerard Butler) je lovac na glave koji baš i nema sreće, no dobiva posao iz snova kada ga zapadne zadatak da uhvati svoju bivšu ženu, novinarku Nicole Hurley (Jennifer Aniston), nakon što nije platila propisanu jamčevinu.

Milo misli da ga očekuje brza i jednostavna zarada, no kada mu Nicole pobjegne i odjuri za važnim tragom u vrućoj priči o zataškanom ubojstvu, Milo shvaća kako između njega i Nicole nikada ništa ne može biti jednostavno. Njih dvoje se neprestano nadmudruju, dok se u jednom trenutku ne nađu kako zajedno bježe, pokušavajući spasiti vlastite živote. 

Upravo je jedna od glavnih stvari koje su Butlera privukle ulozi Miloa, bila ideja romantičnog para koji se još uvijek jako voli, iako se međusobno izluđuje. „Mislim da se oni savršeno odgovaraju jedno drugome," kaže Butler. „On je obožavao njen humor, dosjetljivost, upornost, tvrdoglavost; sve stvari koje ga sada potpuno izluđuju. No, na prvi pogled je jasno da Milo i Nicole još uvijek imaju snažne osjećaje jedno za drugo."

Film je režirao Andy Tennant (redatelj filmova "Hitch - lijek za modernog muškarca" i "Šminkerica sa sela").

Pogledajte trailer filma koji u hrvatska kina stiže 8. travnja:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.