Ekipa iz Finjaka potvrdila je da na njih možete računati kad je riječ o stvaranju čarobne atmosfere ovih blagdanskih dana. Tako ćemo u punom sjaju provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji
Ove godine na maloj, ali veseloj terasi Finjaka, ispod tisuća lampica, pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa te neodoljivom tartu od jabuke spremanom prema najfinijoj Francuskoj recepturi! Svakako morate probati i kuhanu rakiju, prema recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je još i bolja).
Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo, pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać (ručno oslikanim bačvama likom orašara), a ove godine društvo će vam praviti i novi ručno izrađeni prijatelji gingerbreadovi!
Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a njih čeka naslađa čokolada koja grije i ruke, ali i srce. Sva hrana i piće moći će se ponijeti, u ambalaži "to go" za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma.
Posjetite caffe bar Finjak u Vlaškoj 78 u Zagrebu, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće te najbolje emocije.
beba
@25.11.2022. 11:55 0Čarolija!!!!
Leta
@25.11.2022. 12:22 1Bajkovito
cvijet
@25.11.2022. 13:17 1Predivno
Angy
@25.11.2022. 13:51 1Wooow jako lijep ugođaj!
Minimojka
@25.11.2022. 14:26 1carobno
sneki2
@28.11.2022. 07:45 0Ovo je stvarno prekrasno uređeno!
Lady 12
@28.11.2022. 13:30 0Wow, predivno je