Svjetski poznati brend se pridružio hvalevrijednoj Seaqual inicijativi i svoje limitirano izdanje L’Eau Kenzo zamotao u vodootporne vrećice za višekratnu upotrebu izrađene od reciklirane plastike iz oceana. U kolekciji se nalaze parfemi za nju i njega. Jedan je raskošan i cvjetni, senzualan i chic, a drugi fluidan i svjež, energičan poput vode

kenzo l'eau

Jeste li znali da se u naše oceane svake godine baci čak 12 milijuna tona plastike? Seaqual Initiative je jedinstvena zajednica koja se bori protiv onečišćenja plastikom. Surađuje s raznim čistačima oceana širom svijeta kako bi prikupljenom otpadu dali novu vrijednost i pretvorili ga u ponovno upotrijebljenu plastiku.  Svjetski poznati brend se pridružio toj hvalevrijednoj inicijativi i svoje limitirano izdanje L’Eau Kenzo zamotao u vodootporne vrećice za višekratnu upotrebu izrađene od reciklirane plastike iz oceana. U kolekciji se nalaze parfemi za nju njega. Jedan je raskošan i cvjetni, senzualan i chic, a drugi fluidan i svjež,  energičan poput vode.

kenzo l'eau

L’EAU KENZO ZA NJU: Zahvaljujući ledenoj metvici, ovaj miris zrači energijom koja je nadopunjena cvjetnim tragom lotusa. Idealan je za žene koje žele svjež, lagan, chic miris, voćne, prozirne note, ali i svježi senzualni trag.

leau kenzo limited edition

L’EAU KENZO ZA NJEGA: Svojim akordima limuna i vode nalik je na isprepleteni val svježine. Idealan miris za muškarce koji žele okrepljujući, energičan miris, vodene note pune energije te vrlo svjež, jedinstven mirisni trag.

Cijena:
L'eau Kenzo 50ml; 469,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.