• Femina.hr jedan je od najopsežnijih i najglamuroznijih lifestyle portala u Hrvatskoj i regiji, koji mami svojim iznimnim dizajnom i vrhunskim sadržajem. Samim svojim imenom sugerira kako su njegova ciljana čitateljska publika žene. No, svojim temama često će privući i muškarce.

 

  • Femina.hr na monitore svojih čitatelja donosi najnovije informacije, trendove i fenomene iz područja ljepote, zdravlja, vitkosti, mode, wellnessa, stila, umjetnosti, kulture, karijere, dizajna, zabave i noćnog života... Donosi zanimljive priče o putovanjima, gastronomskim užicima, svijetu vrhunskih vina, životu slavnih... Na stranicama Femine.hr možete čitati intervjue s osobama iz javnog i kulturnog života, koji obilježavaju našu svakodnevicu, a uz to, kao jednu od najistaknutijih posebnosti Femine.hr, možete pratiti i jedinstvene virtualne izložbe najvećih hrvatskih umjetnika i fotografa.

 

  • Femina.hr na jednom mjestu objedinjuje nekoliko izvanrednih kolumnista - pisaca, novinara i urednika, stručnjake specijaliste iz područja zdravlja, vitkosti, nutricionizma i tjelovježbe, gastronomske stručnjake, enologe, odlične fotografe, modne stručnjake i stiliste. Femina.hr okrenuta je vrhunskom ukusu, profinjenosti, sreći, zadovoljstvu, uravnoteženom življenju, samosvojnom i snažnom stilu, te načinima kako izgraditi život ispunjen ljepotom.

Dodatne podatke potražite u našem Impressumu.