Gelovi od Arnike, Aloe vere, Vinove loze i Vražje kandže novi su proizvodi iz Olivalove linije kozmetike s posebnom namjenom. Olival uz ove novitete na tržištu već neko vrijeme nudi i Ice gel, Veno gel, Reumo gel i Konjski balzam – proizvode koji na prirodni način otklanjaju različite tegobe

olival gelovi

Manji bolovi, neugoda, slaba prokrvljenost i ukočenost – sve su to tegobe za koje nije nužno potrebno potražiti pomoć liječnika. Ipak, u isto vrijeme to su problemi koje mogu otežavati svakodnevicu i narušiti kvalitetu života. Upravo zato vodeći hrvatski proizvođač prirodne kozmetike, Olival, nudi čak osam različitih gelova koji na potpuno prirodan način pomažu kod ovih neugodnosti. Postojećim proizvodima – Ice gelu, Veno Gelu, Reumo gelu i Konjskom balzamu – pridružila su se još četiri noviteta.

Prvi je Arnika gel koji sadrži ekstrakt cvjetova ljekovite planinske biljke arnike. Biljka je to čija je ljekovitost odavno poznata, a učestalo se koristi za poboljšavanje pokretljivosti zglobova. Arnika, osim što pomaže kod prokrvljenosti, pomaže i kod iščašenja i istegnuća, i lagano hladi površinu kože. Nanosi se laganim kružnim pokretima bez utrljavanja.

Drugi novitet je Vinova loza gel, koji bogate sastojke koje krije vinova loza iskorištava za pospješenost cirkulacije. Gel lagano hladi površinu kože i daje osjećaj ugode i opuštanja. Preporučuje se korištenje ovog gela za noge, ruke, zglobove ili križa. Nanosi se laganim kružnim pokretima, bez utrljavanja.

Vražja kandža gel treći je novitet iz Olivala, a radi se o gelu s ekstraktom neobične afričke biljke koja se od davnina koristi u liječenju. Vražja kandža ili Harpagofit ima blagotvoran učinak na slabo pokretljive, bolne zglobove i mišiće, a također se nanosi laganim kružnim pokretima bez utrljavanja.

Posljednji od noviteta koji će razveseliti mnoge je Aloe Vera gel. Ovaj pripravak postao je dio mnogih kozmetičkih linija upravo zbog svojih sposobnosti da obnavlja, hidratizira i smiruje nadraženu kožu, a Olival ga nudi u njegovom čistom obliku. Gel se brzo upija, ugodno hladi i ne masti kožu. Nanosi se laganim kružnim pokretima, bez utrljavanja, nekoliko puta dnevno.

Cijene:

Arnika, Vinova loza i Vražja kandža: 19,99 kn
Aloe vera: 29,99 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.