Na hrvatsko je tržište stigla njemačka kozmetika L.O.V. Odlično pakirana, super kvalitete, praktična, s velikim dijapazonom proizvoda, L.O.V kozmetika omiljena je među ženama diljem svijeta. Na testiranje sam dobila dosta proizvoda, a najprije sam, jer je to najbrže, isprobala lak za nokte. Stigla mi je prekrasna nijansa maline - živ, odlično pigmentiran ton fuksije...

L.O.V lak za nokte

L.O.V je kratica koja se poigrava riječju LJUBAV, naravno... I doista, ovu je kozmetiku tako lako voljeti. Ima široki spektar proizvoda i za žene koje se manje šminkaju, ali bome i za one koje se obožavaju šminkati i to često i puno rade. Kozmetika je nova na našem tržištu i oduševila me na nekoliko razina - pakiranja izgledaju odlično, elegantno, moderno... Omjer cijene i kvalitete je više nego solidan, a mirisi, teksture i pigmenti su pažljivo formulirani.

L.O.V lak za nokte

Najprije sam isprobala lak za nokte koji me oduševio i zato ga donosim pred vas kao svoj izbor broj 1 među lakovima ove sezone. Nanijela sam nijansu 191 Rich Raspberry - živu, bogatu, vibrantnu nijansu maline. Zapravo riječ je o tonu fuksije, toplom i razigranom, koji meni, velikoj ljubiteljici crne i sive odjeće, savršeno podigne stajling s malo boje.

L.O.V lak za nokte

Sviđa mi se oblik bočice, četkica me oduševila - široka, precizna, efektna - namazala sam nokte u 45 sekundi - doslovno, jedan premaz, jedan nokat, uz eventualno još jedan potez. Ovo što vidite na slikama je samo jedan sloj, s kojim sam i više nego zadovoljna. Lak se brzo suši, ujednačen je, prekrasne teksture (niti pretekuć, niti prekonzistentan). Dugotrajan je na noktima, prekriva ploču nokta prelijepim ujednačenim slojem divne boje, bez nekakvih vodenkastih prelijevanja... Kada se skida, ne ostavlja nokte žutima od boje. Skida se brzo i lako. U svakom slučaju, L.O.V lakovi za nokte trenutno su broj 1 kod mene i svakako ću nabaviti još nekoliko nijansi za ovu zimu. Toplo preporučam i svakako mi javite dojmove, ako isprobate.

Dostupno u Muelleru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.