Vodeća svjetska grupacija u području proizvodnje naočala, tvrtka De Rigo Vision, lansirala je kolekcije sunčanih naočala za 2016., nastale kao rezultat novih suradnja s prestižnim modnim brendovima. Nina Ricci i Trussardi globalno su poznati po vrhunskoj kvaliteti, eleganciji i eksperimentiranju u svijetu mode, a ekskluzivni licencni ugovori s De Rigo grupom rezultirali su linijama naočala koje su još jednom potvrdile izvrsnost talijanske grupacije, koja se temelji na neprestanim ulaganjima u dizajn i proizvode

nina ricci

Nina Ricci kolekcija sunčanih naočala, prva koju je osmislila kompanija De Rigo Vision, slavi bezvremenski šarm i eleganciju ikona šezdesetih i sedamdesetih godina. Kroz kombinaciju kreativnosti i eksperimentalnosti, stvoreni su moderni modeli suvremenog, senzualnog stila, koji se bazira na savršenoj kombinaciji ležernosti i ženstvenosti koja odražava poetski, francuski šarm dizajnerice. Predimenzionirani, četvrtasti, mačkasti i odvažni okviri u središtu su pozornosti kolekcije koja donosi delikatnu, ultra-modernu paletu boja, uz nude tonove i poigravanje transparentnošću.

nina ricci

Nove kolekcije distribuirane su kroz prodajnu mrežu tvrtke De Rigo Vision, koja obuhvaća najprestižnije optike i robne kuće diljem svijeta, a u Hrvatskoj su ekskluzivno dostupne u Optici Šarić, Tkalčićeva 13/1, Zagreb.

nina ricci

Cijene modela: 1.195 kn i 1.645 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.