Estetika je samo jedan od razloga zašto volimo nakit. Mnoge će se žene složiti da je njihova privrženost određenom komadu nakita često individualne prirode, a nerijetko se pretvara u pravu ljubav protkanu nekom tajanstvenom pričom ili događajem, posebnim osjećajima i divnim sjećanjima

freywille vjenčani nakit

Na dan vašeg vjenčanja sigurno ćete se željeti često prisjetiti. Zato vjenčani nakit birajte pažljivo kako bi vječni memento na taj poseban dan bio u skladu s vašom osobnošću i stilom, nešto što ćete rado nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja.

freywille vjenčani nakit

Svevremenski i elegantan FREYWILLE nakit oduševljava vibrantnim bojama i jedinstvenim dizajnom. Raskošni motivi mogu se savršeno uklopiti u razna tematska vjenčanja, no isto tako, na suptilan način udahnuti posebnu čar i tradicionalnoj bijeloj vjenčanici. Zanosne kolekcije ispunjene simbolikom i nadahnute najljepšim emocijama , nastale su iz ljubavi prema umjetnosti , a stvorene za proslavu najljepših životnih trenutaka. U galeriji donosimo neke od najupečatljivijih FREYWILLE setova kao inspiraciju pri odabiru savršenog vjenčanog nakita.

freywille vjenčani nakit

freywille vjenčani nakit

freywille vjenčani nakit

Model: Suzana Horvat
Styling i art direction: Petar Trbović
Foto: Jelena Balić
Make-up:Dajana Pajkić
Frizura: Mio Majhen

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.