"Budi uz mene" je nova kolekcija ZASU nakita koja je inspirirana ovim godišnjim dobom u kojem svi želimo imati nekoga kraj sebe, osjetiti ljubav, zaštitu, pozitivne vibracije. Cijeli koncept kolekcije osmišljen je tako da uz sebe nosite komad nakita čija simbolika će u vama buditi pozitivne emocije

zasu nakit

"Željeli smo stvoriti nakit koji će nam pružiti ugodan osjećaj dok ga nosimo, stoga smo odabrali kraljevski baršun kao glavni element kolekcije. On je nježan, elegantan i budi lijepe emocije u svakome. Kolekcija je upotpunjena privjescima s 14k pozlatom koji su snažni simboli poput hamse - za zaštitu, srce - snažnog simbola ljubavi i istine te anđela koji nas štiti i usmjerava na pravi put. Neizostavan dio kolekcije su kristali, oniks, rozenkvarc i ametist, koji su naši pomagači i čije vibracije donose pozitivnost u svakodnevnicu. Narukvice iz kolekcije su posebno zanimljive jer ih možete personalizirati, odabrati boju baršuna koja vas najviše privlači: crna, ružičasta ili bordo." - poručuju iz brenda ZASU.

zasu nakit

zasu nakit

Zaštitno lice kolekcije je predivna Sendy Osmičević koja je savršeno uklopila u ulogu nove ZASU djevojke. Ona je elegantna djevojka koja će vas zaraziti svojom pozitivnom energijom, toplinom i šarmom. Povodom nove kolekcije, snimljena je modna kampanja čije fotografije i video potpisuje Karlo Richter. Kampanja je snimljena u interijeru Balanced3 centra. Za make up i frizuru zalužna je Mateja Nedoklan.

zasu nakit

Ovo je kolekcija koja će u ovo predivno blagdansko vrijeme upotpuniti svaki outfit te mu dodati dašak elegancije. S ovom kolekcijom uz sebe ćete imati nakit koji će buditi lijepe emocije u vama. Poklonite svojoj dragoj osobi komad iz ove kolekcije koji je diskretan i istovremeno snažan zbog priče i energije koju nosi u sebi.

zasu nakit

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.