Nakon hidratantnog losiona, 4 seruma ('zvjezdanog' proizvoda tj. seruma Night reboot za noć i 3 dnevna seruma), te Perfect Plumper kreme, Pure Shots linija je bogatija za još jedan proizvod, a to je Airthin UV Defender  – čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju

ysl pure shots

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom izlaganju UV zrakama, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu. UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

ysl pure shots

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom za gradsko okruženje. Optimalna doza stopostotnog niacinamida pomaže jačati kožnu barijeru u borbi protiv vanjskih agresivnih čimbenika (UV zraka, onečišćenja i prašine), a ekstrakt kore citrusa iz Maroka pomaže kožu čistiti i štititi od oksidativnog stresa. Ti sastojci obogaćuju izrazito tanku teksturu kreme (osam puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zraka) koja omogućava koži da diše. Uz samo nekoliko kapi koža je učinkovito zaštićena od agresivnih čimbenika u gradskom okruženju te može slobodno disati.

ysl pure shots

Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu. Tanki prozračni sloj ove kreme odlična je podloga za nanošenje šminke jer ne masti kožu i ne čini je ljepljivom. Koža je hidratizirana i zaštićena, a lagana tekstura losiona ostavlja ugodan osjećaj na koži. Nema osjećaja zagušenosti: koža može disati.  

ysl pure shots

SASTOJCI LINIJE PURE SHOTS: EKSTRAKT KORE CITRUSA<
Kora citrusa (ili citrus medica limonum) zapravo je kora limuna iz vrtova YLS Beauty Ourika Gardens u Maroku. Kora citrusa ručno ubranih u proljeće bogata je svojstvima koja su korisna za kožu: sadržava eterična ulja, flavonoide, vitamin C i još mnogo toga. Ekstrakt kore citrusa ima detoksikacijski učinak i pomaže u borbi protiv oksidativnog stresa. Štiti kožu kako bi osigurala svježiji i mladolik ten.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.