Brend L'ADRIA u svoj je novi proizvod pretočio esenciju biljke mrižica obogativši je niacinamidom, betainom, ekstraktom masline i inim sastojcima za dubinsku hidrataciju i zadržavanje vlage. Predstavljamo vam L'ADRIA Restorative mist, mliječnu maglicu za dugotrajnu hidrataciju i unaprjeđenje izgleda make-upa

ladria restorative mist

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj L'ADRIA Restorative mist, inovativnu mliječnu maglicu za dugotrajnu hidrataciju i unaprjeđenje izgleda makeupa, su:

KATARINA MENDAš, MARUšEVEC

ANA SMOLICA, VIšNJAN

Brend L'ADRIA želio je ponuditi idealnu minimalističku njegu kože s najkvalitetnijim sastojcima, bez nepotrebnih iritansa i u ekološki optimalnoj ambalaži kako biste mogli biti opušteni i bezbrižni dok uživate u svojoj rutini. Njegova zelena filozofija i društveno odgovorno ponašanje osvojili su srca brojnih žena diljem Hrvatske. Od ljeta 2020. godine L'ADRIA podiže ljestvicu u kreiranju preparativne kozmetike opetovano stvarajući proizvode kakve na hrvatskom tržištu nismo imali priliku vidjeti – proizvodi s inovativnim sastojcima, nježnih formula i u kvalitetnim pakiranjima, s dizajnom na svjetskoj razini, dokaz su da se prirodna kozmetika može stvarati uz blagodati iz dalmatinske regije, a da je ipak neočekivana, u skladu s trendovima i prilagođena osjetljivim i problematičnim tipovima kože. 

ladria restorative mist

Ono što pak L'ADRIA nije očekivala jest da će postati i dio kozmetičkih kovčega mnogobrojnih vizažista. Naime, Instant revitalizing serum pokazao se kao fantastična hidratantna baza za puder, koja daje i lijep plumping efekt dok je Eye cream među obožavateljima težih pudera ili korektora od prvog dana neslužbeno proglašena najboljom kremom za njegu područja oko očiju. Upravo zato logičan sljedeći korak bio je ponuditi nešto što će zadovoljiti potrebe kako profesionalaca, tako i prosječnog korisnika. Stoga danas predstavljaju novi proizvod − Restorative mist, koji pleše na tankoj granici preparativne i dekorativne kozmetike i čini to tako vješto.

ladria restorative mist

L'ADRIA Restorative mist je multifunkcionalna mliječna maglica koja na koži stvara mrežu hidratantnih i obnavljajućih sastojaka, koji intenzivno hidratiziraju i obnavljaju hidrolipidnu barijeru kože, sprječavajući gubitak vlage. Osmišljena je kao idealan dodatak u svakodnevnoj rutini jer je na granici tonika i esencije u spreju, djeluje poput hidratantnog primera i uklanja efekt praškavog izgleda nakon stvaranja makeup baze. 

ladria restorative mist

Zvijezda nove L'ADRIA kreacije nježna je, ali moćna biljka ljubičastih cvjetova – mrižica. Poznata i kao morska lavanda, krije intenzivnu moć hidratacije i zadržavanja vlage. Rastući u uvjetima visokog saliniteta razvila je sposobnost zaštite kako bi mogla cvjetati u stresnom okolišu – ta esencija pohranjena je u Restorative mist, koji na jednak način kožu štiti od dehidracije i vanjskih stresora poput zagađenja zraka ili vjetra.

ladria restorative mist

Osim mrižicom, formula je obogaćena niacinamidom, NMF-om, ektoinom, adenozinom, betainom, alantoinom te ekstraktom cikorije uronjenim u laganu bazu maslinova skvalana i ekstrakta lista masline. Bogata koncentracija sastojaka u ovom laganom, lepršavom proizvodu bez mirisa, koji ne ostavlja mastan trag, omogućuje brzoupijajuću hidrataciju koja se zadržava te jača i štiti kožnu barijeru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.