Odluka srca je da se dugo iščekivano putovanje ne odgađa. Reći posebnoj osobi što osjećaš za nju - postoji bezbroj situacija u kojima shvatiš: Ovdje i sada je bitno. Ovdje i sada je najbolje vrijeme našeg života. Stoga su novi ženski i muški mirisi s.Oliver Here and Now izjava ljubavi ovom trenutku

s oliver here and now zenski i muski mirisi

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoj mirisni par - novi ženski i muški mirisi s.Oliver Here and Now - su:

NINA PALJUH, NOVA VAS

MIRA VIDOVIC, VARAZDIN

MAJA KRNIć, SPLIT

s oliver here and now zenski i muski mirisi

Parfemi nas pozivaju da uživamo u životu svim osjetilima, da svakodnevne situacije doživljavamo otvorenih očiju te da svjesno primjećujemo i jednostavne male radosti, ali i intenzivne trenutke. Miris je dio naše osobne umjetnosti. Mi smo vlastiti umjetnici: oblikujemo vlastiti život, donosimo vlastite odluke i odgovorni smo za vlastito blagostanje. To uključuje i odabir mirisa! Svojim parfemom ističemo osobnost i izražavamo samopouzdanje. Mirisi s.Oliver Here and Now iznenađuju dinamičnom senzualnošću i snagom koja podsjeća na hrabrost da stojimo samopouzdano i oblikujemo vlastiti životni put prema svojim željama.

s oliver here and now zenski i muski mirisi

Ženski miris s.Oliver Here and Now priča o hrabrosti, snazi, smjelosti i samoodređenju. Ženstvena kompozicija otvara se sočnim notama kruške i šarenilom crne ribizle. Srednje note otkrivaju sjajni cvjetni buket od cvijeta naranče, frezije i ruže. Mošusna nota pomiješana s kremastom vanilijom mirisu daje snažan i izražajan potpis.

s oliver here and now zenski i muski mirisi

Muški miris s.Oliver Here and Now ističe samopouzdane i snažne aspekte vlastite osobnosti. Muška kompozicija otvara se aromatičnom i mirisnom bergamotom, pojačanom elegantnim začinskim akordima borovice i kardamoma. Lavanda i geranija unose živost i stvaraju zanimljiv kontrast snažnoj i mahovinastoj bazom koja sadrži tople note.

s oliver here and now zenski i muski mirisi

Dizajn – jak, samouvjeren, šaren

Dizajn s.Oliver Here and Now je moderan i dinamičan: boje na kutijama sastoje se od obojene i bijele sekcije, s obje strane razdvaja ih asimetrična, dinamična linija. Obojena sekcija ženskog mirisa izrađena je od hrabre mat crvene, a muškog mirisa od mat zelene. Punjenje je prikladno prikazano u blago obojenim bočicama u svijetlo crvenoj i svijetlo zelenoj boji. Miris haptički također predstavlja doživljaj: zaobljena boca ugodno leži u ruci, a posebno se ističe ravna kapica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.