Novi Libresse ulošci izrazito su nježni i posebno oblikovani kako bi pristajali različitim vrstama donjeg rublja i tako, bez obzira na trendove, ženama pružili potpunu svježinu, zaštitu i udobnost svaki dan, ali i tijekom "onih dana u mjesecu"

libresse, nova pakiranja

Novi, poboljšani asortiman Libresse dnevnih uložaka uključuje Libresse Normal dnevne uloške, isti sjajni proizvod na koji su žene navikle u novom, ružičastom pakiranju. Libresse Normal dnevni ulošci izrazito su nježni prema koži i pružaju ultimativnu udobnost i mekoću. Oni su ekstra upijajuće moći, s mekanom, super suhom površinom koja zadržava tekućinu i mirise, a dostupni su i u Deo Fresh varijanti.

So Slim su mekani, fleksibilni, udobni i nevjerojatno tanki dnevni ulošci koji prate sve pokrete ženskog tijela. Od sada dolaze u novom pakiranju još ženstvenijeg dizajna. Svaki uložak je i dalje pojedinačno pakiran tako da ih žene uvijek mogu imati sa sobom. Libresse Natural su nježni dnevni ulošci koji sadrže prirodne ekstrakte aloe vere i kamilice koji umirujuće djeluju na kožu i neutraliziraju neželjene mirise. Zahvaljujući izrazito mekanoj površini, jamče udobnost i sigurnost svaki dan. Libresse Long i Extra Long također su nježni, mekani i udobni. Oni su duži od Normal inačice kako bi ženama pružili dodatnu sigurnost onda kad im je potrebna.

Novi Libresse dnevni ulošci mekši su i udobniji no ikad, potpuno diskretni, i od sad dolaze u novom, još ženstvenijem pakiranju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.