Labello otvara novo poglavlje u njezi usana - uz hidrataciju, nježne boje i blistavi sjaj od sada usnama pruža i pravo vitaminsko osvježenje! Labello Vitamin Shake je poput pravog voćnog frapea, bogatog vitaminima i ekstraktima malina, brusnica, acai bobica i divljih jabuka, isprepletenih u mramornom stiku ružičaste i crvene kreme, slasnih mirisa i okusa koji pružaju užitak čim dotaknu usne

labello vitamin shake

Labello Vitamin Shake usnama pruža zdravu njegu na bazi vitamina, koji su važni antioksidansi i štite od UV zračenja. Moćan vitaminski "shake" sadrži 3 važna vitamina za meke i prirodno lijepe usne: vitamin C potiče proizvodnju kolagena i održava elastičnost kože, vitamin E regulira vlažnost i potiče regeneraciju zaštitnog sloja usana, a provitamin B5 ih štiti od isušivanja i pomaže im da zacijele kada ispucaju. Inovativna formula sadrži i zaštitni faktor od sunca SPF 10. Labello Vitamin Shake spaja zdravu njegu i užitak za osjetila. Trenutak za njegu pretvara u vitaminsko osvježenje od svakodnevne rutine, ispunjeno aromama svježeg voća na usnama.

Labello Vitamin Shake acai i divlja jabuka na usnama ostavlja diskretnu, elegantnu crvenkastu nijansu, a pruža im snažno voćno osvježenje i vitaminsku zaštitu. Acai bobice iz amazonske prašume imaju 15 puta snažnije antioksidativno djelovanje od crvenog grožđa i 1,5 puta snažnije od nara (šipka). Usporavaju starenje, pomažu regeneraciju i štite kožu od vanjskih utjecaja, a iznimno su bogate biljnim proteinima, mineralima i aminokiselinama.

Labello Vitamin Shake brusnica i malina je bogati vitaminski miks koji štiti i njeguje usne, a uz slatku voćnu aromu usnama daje prirodan ružičasti sjaj.

Cijena: 18,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.