Žene sada mogu učiniti prvi korak u pravilnoj njezi njezi kože i u borbi protiv prvih znakova starenja i to iz udobnosti vlastitog doma zahvaljujući Philips VisaCareu, novom, jedinstvenom i inovativnom uređaju

philips visacare

Philips VisaCare koristi neinvazivnu mikrodermoabraziju za piling i masiranje kože te uklanja mrtve kožne stanice i stimulira prirodni proces obnove. Novi beauty uređaj elegantnog dizajna pomaže ženama da ostvare mladenački sjaj te čvrstu i sjajnu kožu s vidljivim rezultatima u samo šest tjedana.

"Znamo da se žene žele osjećati i izgledati najbolje i shvaćamo kako im najnovije inovacije u tehnologijama brige za kožu mogu pomoći.", istaknula je Božena Brnas, marketing manager iz Philipsa. „Zbog toga smo razvili Philips VisaCare, jedinstveni uređaj za obnovu kože koji ženama pruža jednostavno, sigurno i učinkovito rješenje za borbu protiv prvih znakova starenja iz udobnosti njihovih domova. Tijekom testiranja, 93% žena koje su isprobale proizvod potvrdile su da je njihova koža postala glađa."

Kako žene stare, koža gubi svoju čvrstoću, ton i teksturu te je veoma važno suzbiti prve znakove starenja što prije. Philips VisaCare koristi jedinstveni Philips DualAction Air Lift and Exfoliation System koji nježno i učinkovito vrši piling i masira kožu da bi izgladio njezinu površinu pomoću mikrodermoabrazije. Ova napredna tehnologija brige za kožu pomaže ženama u borbi protiv prvih znakova starenja te dovodi do izražaja prirodan sjaj njihove kože.

philips visacare

Iako se pojam ženske ljepote kroz povijest mijenjao, zdrava i mladolika koža bila je nešto čemu su sve žene težile. No osnovno pravilo je pravilna njega lica što je potvrdila i Ivana Manola, dr.med. specijalist dermatologije i venerologije iz Poliklinike Manola. "Philips VisaCare uređaj za kućnu primjenu ujedinjuje dvije vrlo ciljane i učinkovite anti-aging metode: mikrodermabraziju i nježnu vakum masažu. Mikrodermoabrazijom se uklanjaju odumrle stanice s površine kože čime se potiče prirodna obnova zdravih stanica i zadebljanje epidermisa što za rezultat daje zdravu, sjajnu kožu glatke, baršunaste površine. S obzirom na učinak koji ostvaruje i na činjenicu da nikada nije previše rano započeti s pravilnom njegom kože, VisaCare uređaj nalazi primjenu u svim dobnim skupinama i toplo ga preporučam ženama koje vode brigu o svome izgledu."

Svoje oduševljenje novim Philips VisaCareom nije skrivala niti poznata TV voditeljica, Antonija Blaće koja usprkos učestalim i velikim medijskim angažmanima te čestim putovanjima uvijek izgleda besprijekorno. "Trudim se redovito vježbati, relativno se zdravo hranim, ali svoju svakodnevnu njegu volim nadopuniti i kvalitetnim kozmetičkim tretmanima. Oduševljena sam s VisaCare jer kako često putujem više ne moram razmišljati o tretmanima u nepoznatim kozmetičkim salonima, jednostavno očistim lice i pruštim si pet minuta svoga užitka. A moja koža je zahvalna." istaknula je Antonija Blaće.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.