Otkačene, šarene pastelne boje definitivno su hit ovoga proljeća, kako u modnim kombinacijama, tako i na kosi. No, one definitivno nisu za svakoga i prije ovakve odluke trebate se posavjetovati sa svojim frizerom. Sve ovisi o vašoj trenutnoj boji kose, kvaliteti kose te stilu koji inače nosite

pastelna kosa

Jedna od najistaknutijih mana ovakvog bojanja jest da se pastelni pigmenti ispiru puno brže od običnih boja, i to neovisno o proizvođaču boje za kosu. S druge strane, upravo zbog toga, imate otvorene ruke za eksperimentiranje pogotovo ako volite često mijenjati boju kose. Prije ovakvog bojanja kosa, ako nije prirodno jako svijetla, treba biti dovoljno posvijetljena da bi boja primila točno u onoj pastelnoj nijansi koju želite. No morate znati da dekoloracija kose oštećuje kosu i kod tog postupka treba biti jako oprezan i koristiti zaštitu za kosu. U našem salonu koristimo SMART BOND koji je odličan izbor za to.

pastelna kosa

S novim trendom bojanja kose L'OREAL COLORFUL, kreativnost ne poznaje granice! Boje ostaju na kosi do 12 pranja i daju vam mogućnost mijenjanja. Idealne su za sve ovisnice o promjenama boja kose i "ludim" nijansama. Pružaju beskrajne mogućnosti šarene varijacije boja za osobni, jedinstveni izgled. Miješanjem s clear podlogom dobivaju se mekše i pastelnije nijanse. Ove boje miješaju se isključivo same bez dodavanja oksidanta!

pastelna kosa

pastelna kosa

Za njegu kose koja je bojana na ovaj način, za tretiranje kod kuće, preporučili bismo L'OREAL PROFESSIONNEL VITAMINO COLOR šampon i masku - idealne za netom obojenu kosu, kao i za senzibiliziranu kosu koja podliježe čestom pranju. Kosa je nakon upotrebe svilenkasta i meka, a boja sjajna.

elf hair salon

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
tel: 01 6198 267

Detalji na: 

Elf Hair salon Facebook
Elf Hair salon Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.