Parfemsku kuću Etat Libre d’Orange izgradio je Etienne de Swardt, želeći dati potpunu slobodu kreiranju parfema, napravljenih za sve one koji žele nešto drugačije, nešto neviđeno i nemirisno do tada. U svojoj kolekciji parfema Etat Libre d’Orange nudi mirise koji su namijenjeni i ženama i muškarcima.

etat libre dorange

Jeste li čuli za debelog električara, Rien (Ništa), prepoznali filozofiju iza parfema The Ghost in the Shell, znanost iza Experimentum Crucis-a ili prepoznali retke Victora Hugoa: Hermann a mes cotes me paraissait une ombre?

Bila je ovo jedinstvena prilika da brojni parfemski entuzijasti čuju puno zanimljivih i korisnih stvari od idejnog nositelja svjetski poznatih parfema. Od tajni koliko je parfema nastalo i priča iz parfemske industrije, Etienne je s prisutnima podijelio svoju životnu filozofiju – Kraj je tragičan, uživajmo dok život traje. Negdje usput uživajmo i u parfemima.

etat libre dorange

Neobično ime s neobičnim mirisima

Niche parfemska kuća Etat Libre d’Orange osnovana je 2006. godine u Francuskoj s ciljem da tržištu i ljudima ponudi potpuno drugačije mirise od uobičajenih. Ova vrlo drugačija parfemska kuća svoj parfem imenuje s ironijom i otklanja predrasude otkrivajući nove užitke u mirisu kroz uzvišene i nježno komponirane mirise. Parfemsku kuću Etat Libre d’Orange izgradio je Etienne de Swardt, želeći dati potpunu slobodu kreiranju parfema, napravljenih za sve one koji žele nešto drugačije, nešto neviđeno i nemirisno do tada. U svojoj kolekciji parfema Etat Libre d’Orange nudi mirise koji su namijenjeni i ženama i muškarcima.

etat libre dorange

Kada je Etienne de Swardt stvorio parfemsku kuću Etat Libre d’Orange, bilo je sasvim prirodno i bilo je za očekivati da će mu ovo zanimljivo ime dati u čast rodnog mjesta i njegove reprezentacije. U Južnoj Africi, Etat Libre d’Orange bila je zemlja zadivljujuće ljepote i boja, nezaboravnih mirisa i snažnih osjećaja, pa ne čudi da su obilježja ove parfemske kuće upravo ljepota, jedinstvo i sloboda.

etat libre dorange

Etat Libre d’Orange poznat je po svojim neobičnim parfemima koji nedvojbeno šokiraju ljude diljem svijeta, kako mirisom tako i imenom. Njihova vrlo neobična aroma privukla je sve one koji se ne boje ekstravagancije i žele se originalnim mirisima izdvojiti iz mase.Etat Libre d’ Orange mirisne priče i kreacije mogu se pronaći u svim Belodore parfumerijama, a upravo su oni i bili suorganizatori ovog događaja, kao deo DP Lux grupe. Zahvaljujući DP Lux grupi ovo je bila prilika da se u sklopu događanja #mirisnepriče #mirisnevečere doživi jedinstveno povezivanje svih naših osjetila s umjetnošću kreiranja parfema u sklopu filozofskog promilljanja.

etat libre dorange

Hrvoje Vukov kao autor projekta u STAN KONCEPTU ovim masterclass-om u suradnji sa DP Lux grupom još jednom je pokazao da zagrebačka parfemska scena ne samo da slijedi svjetske trendove nego i postavlja neke sasvim nove formate parfemskih susreta. Etienne de Swardt je bio oduševljen atmosferom, i kao i uvek večer je uz druženje nastavljena duboku u noć.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.