Poklanjamo vam nove senzacionalne kompaktne pudere Teint Miracle iz Lancômea, koji će se s početkom rujna naći u parfumerijama. Budite među prvima koji će probati ovaj prekrasan make-up novitet! Za ljubiteljice fluidnih pudera, pak, imamo spremnu tekuću verziju slavnog Teint Miraclea

lancome teint miracle

Šest čitateljica koje na poklon dobivaju 3 kompaktna ili 3 fluidna pudera Lancôme Teint Miracle (nijansu 03, Beige Diaphane), su:

MAJA FERENAC, ŽAKANJE

TAMARA ZAGORAC, GORNJA STUBICA

JASNA MAJETIć, PULA

SNJEžANA šOšE, KARLOVAC

ZRINKA ALILOVIć, SLAVONSKI BROD

MARIJANA VIDOVIć, OSIJEK

Kompaktni puder Lancôme Teint Miracle izuzetno je lagane i mekane teksture, stapa se s kožom, ostavljajući prirodan izgled. Može se koristiti suh ili vlažan, ovisno o vašem raspoloženju i izgledu koji želite postići: suhi, za izjednačavanje kože, te lagani touch-up u toku dana, te mokar, kada omogućava malo više pokrivenosti svojom svježom i kremastom teksturom.

Nanosi se na čelo, jagodice i nos, od centra lica prema van. Koža je zaštićena svaki dan zahvaljujući faktoru zaštite SPF 15.

Fluidni puder Lancôme Teint Miracle jedinstvena je tekuća podloga, savršeno transparentna, lagana i svilenkasta, koja besprijekorno pokriva nepravilnosti, ostavljajući lice svježim, osvijetljenim i sjajnim. Kožu čini mekom i hidratiranom tijekom 18 punih sati, a zaštita SPF 15 štiti kožu u štetnih ultra-ljubičastih zraka. Puder je namijenjen svim tipovima kože, čak i onim najosjetljivijima, ne začepljuje pore i dolazi u nekoliko nijansi za različite boje puti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.