Kada govorimo o pletenicama, kvaliteta kose izrazito je važna. Jeste li se ikad zapitali zašto žene s debljom kosom mogu napraviti savršene pletenice, dok onima koje nisu blagoslovljene mediteranskom gustom kosom i debelom vlasi to ne ide od ruke? Odgovor je jednostavan. Debljina kose. Ovog ljeta svoje savršene pletenice možete izraditi pomoću novog gel-spreja za povećanje debljine kose

ljetna pletenica, kerastase materialiste

Ako je vaša vlas debela to znači da je ujedno i čvršća i pletenica puno bolje drži bez da se raspadne. No to ne znači da su žene s tankom kosom osuđene na nepostojanje pletenica. Uz Materialiste pletenica više ne predstavlja problem, i svaka se žena može igrati sa željenim lookom.

Jeste li znali da se volumen može promatrati na tri različita načina. Volumen u korijenu kose, volumen u obujmu kose te volumen svakog vlakna, odnosno gustoća vlakna kose. Gusto vlakno ključno je u stvaranju frizura kao što su pletenice ili konjski rep, gdje je teško postići da frizura bude dugotrajna ako je kosa tanka. No volumen nije potreban samo tankoj kosi čija tekstura zahtjeva dodatnu gustoću, nego i zreloj kosi koja gubi gustoću, ili normalnoj kosi koju sušimo na zraku.

ljetna pletenica, kerastase materialiste

U pomoć ženama s tankom kosom stiže Materialiste gel u spreju - inovativan savez revolucionarne IntraCylane tehnologije s agensima koji povećavaju promjer vlas. Kosa je nakon upotrebe vidljivo deblja i jača na dodir. Istovremeno je mekana, podatna, lako ju je stilizirati te joj je pružen dodatan sjaj. Za optimalne rezultate nanesite na dlanove, ravnomjerno rasporedite po opranoj, ručnikom posušenoj kosi. S Materialistom i tanka kosa, kosa bez gustoće može se splesti u pletenicu iz snova. 

ljetna pletenica, kerastase materialiste

Kérastase Materialiste spaja najbolje iz njege i stylinga kose za postizanje željenih rezultata. Ceramidi hidratiziraju i jačaju vlakno kose, Intracylane stvara međustanične veze koje povećavaju promjer svakog vlakna dok šećer ksiloza štiti kosu od topline.

- jednostavan za korištenje
- sjajni rezultati gustoće kose
- debljina vlakna bez dodatnog otežavanja
- čvrstoća od korijena do vrhova
- sjaj i mekoća s učvršćivanjem

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.