Vizažistica koja na svakodnevnoj bazi surađuje s brojnim svjetskim zvijezdama poput Jessice Albe, Karoline Kurkove i brojnih drugih, Lauren Andersen, pridružila se Avon obitelji kao globalna ambasadorica make-up kolekcija

lauren anderson

Ono što je super je da će Lauren pisati savjete te raditi video zapise za Avonov Youtube kanal pa ćemo tako moći realizirati lookove svjetskih zvijezda. - Također, Lauren će imati značajnu ulogu u predstavljanju nove linije proizvoda koju planiramo za ovo ljeto. Riječ je o potpunom re-dizanju i re-formulaciji make-upa, koji će odsad, uz veću zastupljenost u katalogu, biti popraćen stalnim savjetima globalnih stručnjaka poput Lauren, ali i nekih lokalnih – objavljeno je u Avonovu dopisu.

avon

- Moja je mama bila Avon Lady i neka od najranijih sjećanja iz djetinjstva vezana uz make-up odnose se na Avonove proizvode. Uzbuđena sam što svoj put nastavljam upravo s ovim brendom i to na predstavljanju inovativne kolekcije make-upa - izjavila je Lauren Andersen.

lauren  anderson

Lauren Anderson je svoju ljubav prema make-upu otkrila tijekom djetinjstva u Los Angelesu promatrajući majčine beauty rituale. Njezina se strast pretvorila u uspješnu karijeru celebrity visažistice na snimanjima za modne editorijale, reklamama i brojnim događanjima na crvenom tepihu, a svoju filozofiju ljepote Lauren temelji na ideji da bi make-up trebao potaknuti osjećaj ljepote i samopouzdanja, neovisno o tome stvara li prirodan ili dramatičan look.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.