U moru kako kozmetičkih proizvoda tako i salona ljepote, Salon KAi u srcu Vrbana oduševljava uređenjem i jedini u Hrvatskoj za izvođenje tretmana upotrebljava ekskluzivnu dermokozmetiku brenda Dr. Barbara Sturm

salon ljepote kai zagreb vrbani

Stručni tim iskusnih frizera, pedikera, manikera i kozmetičara u Salonu KAi Vrbani nudi niz frizerskih usluga, usluga depilacije, manikure, pedikure i tretmana lica, međutim Salon KAi nije samo mjesto koje brine o ljepoti, to je mjesto doživljaja, gdje svaki kutak odražava strast prema estetici i kvaliteti i gdje ljepota postaje umjetnost, a prostor postaje iskustvo. U osnovnoj ideji uređenja salona ljepote kako nam je rekla vlasnica Iris design Studija Iris Androšević Pinjuh kojoj je povjereno uređenje Salona KAi leži spoj elegancije, stila i sofisticiranosti, temeljena na jedinstvenom konceptu dizajna interijera.

salon ljepote kai zagreb vrbani

"Vodili smo se mišlju da salon nije samo mjesto ljepote, već i oaza estetskog užitka, gdje se tradicija susreće s modernim, stvarajući prostor gdje svaki detalj ima svoju priču", kaže Iris. Dizajn interijera prožet je eklektičkim pristupom, gdje se spojila raznovrsnost stilova što je rezultiralo dojmljivim i jedinstvenim ambijentom. Klasika štukatura, zidnih tapeta i profiliranih fronti ormara je prožeta suvremenim elementima, kao što su keramika velikih formata i mikrocement uz moderne obrade zidova glimmerputz tehnikom, stvarajući harmoniju i uravnoteženost.

salon ljepote kai zagreb vrbani

Svaki ornament pažljivo je odabran, dizajniran i prilagođen po mjeri prostorija kako bi stvorio autentičan dojam, istovremeno naglašavajući praktičnost prostora. Zidovi salona djelomično su obloženi keramikom tirkizne boje, pružajući prostoru svježinu i živost. Plava boja simbolizira vitalnost i energiju, stvarajući ugodnu atmosferu koja poziva na opuštanje i uživanje.

salon ljepote kai zagreb vrbani

Ono po čemu je Salon KAi ipak specifičan činjenica je da kao jedini salon ljepote u Hrvatskoj za izvođenje tretmana upotrebljava ekskluzivnu dermokozmetiku brenda Dr. Barbara Sturm. Lista svjetski poznatih dama koje se zaklinju u ovaj brend poduža je, od Gwyneth Paltrow, Belle Hadid ili Victorije Beckham, ali jedno je sigurno, u šumi kozmetičkih proizvoda današnjice izabrati prirodu jedini je ispravni put.

salon ljepote kai zagreb vrbani

Njemačka liječnica dr. Barbara Sturm poznata je po svojim nekirurškim tretmanima protiv starenja i metodama za pomlađivanje kože. Znanost iz svog kliničkog istraživanja i ortopedske prakse prenijela je u područje estetike što je urodilo osmišljavanjem MCX tretmana, njege lica plazmom bogatom trombocitima (PRP) koju mnogi danas nazivaju "krvnom njegom lica", nakon koje je ubrzo uslijedila njezina poznata krema MC1, prilagođena hidratantna krema na bazi plazme koja iskorištava snagu vlastitih tjelesnih proteina u formuli za zacjeljivanje kože.

salon ljepote kai zagreb vrbani

Pacijenti dr. Sturm tada su je zamolili da osmisli cijeli režim njege kože i kada na tržištu nije mogla pronaći ništa što bi moglo riješiti njezine brige oko njege kože, a pogotovo ništa što bi mogla preporučiti svojim pacijentima, odlučila je kreirati vlastiti te je 2014. godine rođena kompletna kolekcija protiv upalnih stanja kože lica - Molecular Cosmetics.

salon ljepote kai zagreb vrbani

U Salonu Kai posebno preporučuju prepoznatljivi Dr. Barbara Sturm STURMGLOW™ Facial koji uključuje tehnike čišćenja, pilinga, snažne hidratacije i masaže za učvršćivanje, s vrhunskom molekularnom učinkovitošću. Ovaj 60-minutni tretman hrani kožu i pomaže joj vratiti sjaj i prirodan i zdrav izgled, jača funkciju barijere kože, poboljšava cjelokupno zdravlje i matricu kože.

salon ljepote kai zagreb vrbani

Osim tretmana dermokozmetikom Dr. Barbara Sturm, u Salonu KAi Vrbani, tretmani tijela i lica izvode se i kozmetikom brenda Guinot, koji se ističe u kreiranju inovativnih metoda u njezi kože, a u svojim proizvodima koristi aktivne sastojke koji su proizvod najnovijih znanstvenih dostignuća, a kosa se njeguje proizvodima brenda Kevin Murphy poznatima po praksi organskog uzgoja ili ekološki prihvatljivim tehnikama berbe u divljini kako bi se osiguralo da asortiman bude najviše prirodne kvalitete.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.