U sebi nosim jednu veliku tajnu koju više ne mogu čuvati. Sigurna sam da vas zanima. Pogotovo ako se pronalazite u ulozi užurbane profesionalke, zaposlene mame ili spadate u skupinu trendi millenialsa. Svaka žena, djevojka, ima različite potrebe. A ako se slažete sa mnom, teško je naći vremena za sve što si zacrtamo. Od svakodnevnih obveza, do realizacije nekih naših privatnih zamisli. Za sve to nam je potrebno vrijeme i često puta smo primorane odrediti prioritete. I izostaviti neke drage nam stvari

Ivona Tržić
Ivona Tržić

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Kad bih vam rekla da pauzu za ručak možete provesti kod frizera, te da će vam on za to kratko vrijeme pružiti uslugu pramenova, biste li mi vjerovale? Vjerujte mi jer vam L'Oréal Professionnel predstavlja Instant Highlights – profesionalni sustav ekspresnih pramenova.

Pramenovi rađeni po mjeri u pola vremena, uštedjet će nam tako dragocjeno vrijeme za taj vječni trend posvijetljene kose. Dok sam još radila u salonu, pitala sam se kada će tehnologija tako napredovati kako bih klijentima pružila duplo bržu uslugu. I eto, san mi se ostvario.

Instant Highlight pro-heat krema omogućuje optimalno kontrolirane uvjete prosvjetljivanja, dok posebna Instant Highlights pegla pruža jednakomjerno posvjetljivanje uz pomoć posebnih aluminijskih folija. Još malo i vaš će vam frizer uz pomoć Instant Highlights sustava omogućiti brzo i jednostavno rješenje, i više nećete morati otkazivati termin svom omiljenom frizeru jer nemate vremena. A naravno, rezultat će biti pramenovi rađeni po mjeri kojima ćete se istaknuti ove sezone.

loreal professionnel

Sigurno vas zanima koje će se još boje osim pramenova nositi ove sezone?

Ako imate dobrog frizera koji zna naglasiti oblik lica ili prekriti nesavršenosti možete isprobati ove nove nijanse. U 2018. godini L'Oréal Professionnel lansira nove modne izričaje u bojama za kosu.

To su Color Me French iz Parisian Nudes i Color Addict u kojima će se pronaći svaka žena. Ako ste ljubiteljice romantičnih, blistavo hladnih zlatnih nijansi obogaćenih bisernim refleksima te volite prirodan izgled kose, onda su za vas idealne Parisian Nudes nijanse s kombinacijom hladnih i toplih refleksa. Tko kaže da samo Parižanke mogu imati nijanse koje izgledaju prirodno? Ovaj trend prirodnih nijansi moći će se nositi i na smeđoj i na blond kosi, a za postizanje rezultata bit će zaslužan vaš frizer.

loreal professionnel

loreal professionnel

Za populaciju koja voli promjene i nekonvencionalne, trendi nijanse opet imamo dobre vijesti. L'Oréal Professionnel lansirao je nove metalik nijanse koje morate probati. Svaki mjesec možete isprobati drugu blistavu, metalik nijansu bez mat efekta. Također su jako popularni i Metallights, metalik pramenovi. Bojanje kose, davno je prestalo biti samo funkcionalno prekrivanje sijede kose, sada je postalo vrlo poželjna gesta za uljepšavanje, te ženama omogućava da kreiraju svoj look i identitet upravo kao i s make-upom. U ovom kontekstu, frizer ima ključnu ulogu, jer samo on može personalizirati boje i tehnike za svaku ženu.

loreal professionnel

loreal professionnel

Sada kada sam vam otkrila svoju tajnu, možete je slobodno podijeliti sa svojim prijateljicama i kolegicama, te dok čekate termin kod svog frizera, instalirajte aplikaciju style my hair i na pauzi za ručak se dobro zabavite svim mogućim lookovima koje možete isprobati.

L'Oréal Professionnel Facebook
L'Oréal Professionnel Instagram

loreal professionnel

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.