Još malo vremena nas dijeli do najljepšeg razdoblja u godini. Božić nam donosi puno predivnih i čarobnih stvari, no i pregršt divnih zimskih stilova. Naglasak na svoju kosu i frizuru možete staviti ukrasivši je prekrasnim svilenim maramama

blagdanske frizure croata

Ovog Adventa neka naglasak ne bude samo na toploj i udobnoj odjeći. Poigrajte se svojom kosom te naučite kako raznim idejama i trikovima uvesti rubac u cijelu priču. Kako to izgleda kad se udruže naš kultni domaći brend Croata i zagrebački FNK frizerski salon pogledajte u nastavku.

1. NISKI REP

blagdanske frizure croata

Sigurna verzija frizure je niski rep - njega uvijek zavežemo kada nemamo inspiraciju što bismo sa svojom kosom. Zašto ga ne bismo učinili zanimljivim? Niski rep odlično izgleda ako je oko njega zavezan rubac raznih boja. Ovaj stil je primjenjiv i sa šeširom ili bilo kojom drugom zimskom kapom. Šetajući Adventom uz sjajne lampice, zvuk glazbe, miris vina te pregršt raznovrsnih događanja, ova kombinacija će unijeti romantičnu notu u cjelokupan dojam te ćete se osjećati posebnom.

2. NEODOLJIVA MAŠNA

blagdanske frizure croata

Mašna u kosi je detalj koji prolazi u bilo kojoj sezoni - i ljeti i zimi. U vrijeme božićnih blagdana, blještavila, šarolikosti, mašna ima posebno mjesto. U vrijeme Adventa uglavnom je viđamo na darovima, boru ili adventskom vijencu, no zašto se ne poigrati svojom kosom te ovaj puta ukrasiti svoju frizuru rupcem svezanim u mašnu? Plavo zelena kombinacija pulovera i marame je idealna za ispijanje tople čokolade, čaja ili neke druge delikatese na nekom od idiličnih mjesta na Adventu.

blagdanske frizure croata

3. NISKA PUNĐA

blagdanske frizure croata

Niska punđa je mnogima postala najdraži oblik frizure. Bilo da je strogo začešljana ili pak spontano razbarušena, nosiva je u svim prigodama. Vrlo zanimljiva ideja kojom bi ostali zapamćeni na ovogodišnjim blagdanskim domjencima je kombinacija marame upletene u nisku punđu. Bijela marama prošarana crnom bojom, te bijela košulja su idealna kombinacija kako za dnevni tako i za večernji look.

blagdanske frizure croata

4. A MOŽE I VISOKA PUNĐA

blagdanske frizure croata

Visoka punđa često se pozicionira kao svečana frizura, no uz pomoć modnih dodataka može se nositi u različitim prilikama. Jedna takva je i s maramom u kosi koja će unijeti dašak spontanosti, romantike i elegancije u vaš cjelokupan dojam. Kombinacija nježne plave boje u puloveru te u marami omotanom oko vaše razigrane punđe pravi je izbor za blagdanske kućne tulume ispunjene toplinom i božićnom idilom. Plus je što će ostaviti i dojam baletne frizure što nas neodoljivo asocira na Klaru u tradicionalnom baletu Orašar.

blagdanske frizure croata

Frizure:
FNK frizerski salon

Modni dodaci:
Croata Facebook
Croata Instagram

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.