Laboratoriji La Roche-Posay predstavljaju nove proizvode na području zaštite od sunca - ANTHELIOS XL obojeni ekstremni fluid i topivu kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50+ koji vašoj koži pružaju najvišu zaštitu od UVA i UVB zraka uz lagani make-up učinak. Inovativna obojena tekstura pruža izniman osjećaj ugode, osvježenja i hidratacije te omogućuje cjelodnevno nanošenje bez neugodnog osjećaja ljepljivosti i masnoće

la roche posay obojena krema

Pet čitateljica koje na poklon dobiva novu Anthelios XL obojenu kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50 +, su:

ANA VUčKOVIć, VARAZDINSKE TOPLICE

IVANA ČULJAK, ZAGREB

ALENKA BROZOVIć, VARAžDIN

IVONA KAšTELAN, KAšTEL LUKšIć

MARIJA MATOKOVIć, FERIčANCI

 

Najviša zaštita za osobe s osjetljivom kožom i kožom sklonom netoleranciji na sunce od sada postoji i u obojenoj varijanti koja će koži pružiti izniman osjećaj hidratacije i osvježenja, a ujedno će ljeti zamijeniti teški puder. Anthelios proizvodi za lice namijenjeni su svim tipovima kože. Sprječavaju oštećenja kože uzrokovana suncem, različite fotoalergijske i fototoksične reakcije, pigmentaciju kože te prerano starenje kože. Stoga, zaštitite svoju kožu na vrijeme s proizvodima koji su posebno formulirani za kožu vašeg lica!

Vrlo važno ljeti zaštititi lice visokim zaštitnim faktorom i proizvodima koji su posebno formulirani za kožu lica (nekomedogene, hidratantne teksture, bez mirisa i bez parabena).

La Roche-Posay je prva marka koja ide dalje od dermatoloških standarda i kroz svoju sunčanu liniju Anthelios, nudi novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce. Uz najviši UVB zaštitini faktor 50+ sadrži i iznimno visok UVA zaštitini faktor u svim svojim proizvodima za zaštitu lica, te tako pruža višu fotostabilnu zaštititu i od europskih preporuka.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.