Femina.hr, Poliklinika ECHO i vizažistica Irena Herceg Gojić pozivaju vas na make-up radionicu i druženje. Tema radionice je "Kako odabrati idealan puder za lice?", ali će se Irena osvrnuti i na analizu najnovijih make-up trendova te neke od vas razveseliti besplatnim šminkanjem

armani make up, jesen 2012

Nerijetko smo se sve mi žene našle pred pultom prepunim pudera za lice i nismo znale što i kako odabrati... Nerijetko smo, čak i uz savjete stručnjaka, odabrale pogrešno... Nerijetko smo to shvatile tek kad smo ga nanijele na lice i s njim izašle iz kuće...

Kako biste izbjegle ružni prijelaz koji pogrešan puder ostavlja između ruba lica i vrata te kako biste naučile odabrati savršenu nijansu za svoj ton, tip i nijansu kože lica, Femina.hr, Poliklinika ECHO i naša kolumnistica, poznata make-up artistica, Irena Gojić, pozivaju vas na make-up radionicu "Kako odabrati idealan puder za lice?". 

Uz savjete o puderima, Irena će analizirati i najnovije make-up trendove te neke od vas razveseliti besplatnim šminkanjem. Zbog doista velikog interesa te ograničenog broja polaznika radionice, kotizacija iznosi 100 kn.

Radionica će se održati u Zagrebu, u prostorijama Poliklinike ECHO, Kačićeva 2, u četvrtak, 27.9., od 19 do 21 sat.

Prijave za radionicu primaju se na brojeve telefona: 01/6159-288 i 098-9608-968.

Prve dvije čitateljice koje nam u komentarima napišu da žele na Ireninu radionicu, ne plaćaju kotizaciju i imaju besplatan upad! :)   

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.