Koža je u odnosu na sve ostale dijelove tijela najviše izložena agresijama iz okoline. Od uobičajenih problema poput smoga, prašine i prljavštine do manje vidljivih onečišćivača poput ispušnih plinova i industrijskih procesa, zagađenje zraka je sveprisutno i nije ograničeno samo na urbana područja. Clarisonic ponovo donosi revoluciju kada je riječ o čišćenju kože

clarisonic_ciscenjekoze_cijela

Ako ne očistimo dobro kožu, sitni onečišćivači u obliku lebdećih čestica mogu prodrijeti kroz površinske slojeve kože i uništiti njezine ključne proteine i prirodne mehanizme zaštite te prouzročiti prerano starenje, dehidraciju, neujednačen tonus, sitne linije i bore. Dugotrajna izloženost tim česticama može oslabiti sposobnost kože da se zaštiti od ozbiljnih potencijalnih zdravstvenih problema i bolesti kože. Začetnik soničnog čišćenja i transformacijske njege kože otkriva nam nevjerojatne rezultate studije koja dokazuje da Clarisonicova patentom zaštićena tehnologija djeluje na sasvim novoj razini – uklanja 30 puta više onečišćivača koji ubrzavaju proces starenja u odnosu na ručno čišćenje.

Clarisonic, vodeća tvrtka na području znanstveno dokazane sonične tehnologije i transformacijske njege kože, objavljuje još jedno iznimno postignuće: set za dubinsko čišćenje pora Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution. Deep Pore Decongesting Solution Clarisonicovo je kombinacija revolucionarnog Clarisonicovog koncepta njege kože u dva koraka i patentom zaštićene četkice za dubinsko čišćenje pora koja se temelji na soničnoj tehnologiji i pruža sasvim novo iskustvo čišćenja lica. Ovaj inovativni set sastoji se od revolucionarnog uređaja Clarisonic Mia 2 Sonic Skin Cleansing Brush s četkom Deep Pore Brush Head, gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser i maske od gline Decongesting Clay Mask za odčepljivanje pora. Vodeći dermatolozi testirali su set i utvrdili da su se pore smanjile za 25% nakon samo jednog korištenja. Koža je glatka, a ten je blistaviji i ujednačeniji.

Kod korištenja dvaput dnevno, moćna kombinacija četkice Deep Pore Brush Head i gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser ispire nataložene nečistoće iz pora, ostavljajući kožu glatkom i zdravijeg sjaja. Četkica Deep Pore Brush Head sastoji se od tri unutarnja prstena koji osciliraju naprijed-natrag pri frekvenciji od preko tristo pokreta u sekundi čime se, u kombinaciji s Mia 2, nježno djeluje na otvaranje pora i uklanjanje nečistoća. Uređaj Mia 2 prilagođava se potrebama korisnika: ima dvije brzine i T-timer koji osigurava ujednačeno, dubinsko čišćenje lica. Deep Pore Daily Cleanser posebno je formulirani gel za čišćenje čiji sastojci sprječavaju pretjerano stvaranje sebuma i poboljšavaju teksturu kože. Ne sadrži sulfate i parabene, a u kombinaciji s četkicom Deep Pore Brush Head ima keratolitički učinak, tj. pospješuje odstranjivanje odumrlih stanica kože koje začepljuju pore.

Način upotrebe:

1. korak (čišćenje i poboljšavanje teksture): dubinski čistite pore i kontrolirajte proizvodnju sebuma na dnevnoj bazi korištenjem četkice Deep Pore Brush Head i gela za čišćenje Deep Pore Daily Cleanser.

2. korak (apsorpcija i detoksikacija): dvaput tjedno očistite lice od toksina uz pomoć maske od gline Decongesting Clay Mask te je uklonite četkicom Deep Pore Brush Head.

Cijena: 1324,58 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.