Valovi u svojim različitim oblicima i dalje su jedna od najtraženijih frizura. Ako se odlučite za valove sigurno nećete pogriješiti u odabiru frizure, a obzirom na priliku možete izabrati između ženstvenih holivudskih kovrča pa sve do razbarušenog „shaga"

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

Lagani valovi upotpunjeni hitom sezone sombré pružit će vam izrazito ženstveni look. Jednostavno ga je postići, na vlažnu kosu nanesite pjenu s jakim učvršćivanjem i osušite sušilom. Napravite razdjeljak na sredini, odvojite nekoliko pramenova kose i prođite figarom kako biste stvorili pokret u kosi. Vrhovi trebaju ostati slobodni prilikom kovrčanja kako bi ostali ravni – time će im biti pružen moderan „štih". Za postizanje zavodljivog izgleda, kovrča i valova koji nisu otežani isprobajte lagani dvofazni serum Tecni.art Sweetheart Curls koji će vašim valovima pružiti prozračan izgled. Na kraju učvrstite valove Infinium lakom za kosu. Valovi u svojim različitim oblicima i dalje su jedna od najtraženijih frizura. Ako se odlučite za valove sigurno nećete pogriješiti u odabiru frizure, a obzirom na priliku možete izabrati između ženstvenih holivudskih kovrča pa sve do razbarušenog „shaga". "Shaggy" kosa je neopterećeno zavodljiva, idealna za ljeto, daje dojam opuštenosti i mladenačkog stila. Također, stvara volumen i čini nas upečatljivima. 

shag kosa

Wob - bob u svojim različitim varijantama hit je frizura već duži period. Možete ga nositi i u lagano valovitoj formi (wob=wavy bob). Asimetrični bob look je koji omogućuje različite varijante, od razbarušenog do izrazito vintage stila. Za one koji mu žele pružiti valove dovoljno je nanijeti gel na mokru kosu i osušiti prstima usmjeravajući kosu u svim smjerovima kako biste dobili teksturu i volumen. Napravite razdjeljak sa strane, manji dio kose stavite iza uha, a ostatak uvijte figarom kako biste stvorili divlji pokret. Učvrstite Tecni.art Crêpage de Chignon matirajućim lakom za kosu. Istu metodu izrade valovamožete upotrijebiti i za dugu kosu kojoj želite pružiti prirodan završni učinak.

shag kosa

Kendall Jenner

shag kosa

Amber Heard

Nonšalantni valovi – kosa je slojevito ošišana kako bi se stvorili valovi sa stavom, istovremeno opušteni i luksuzni. Upotrijebite Tecni.art Beach Waves sprej na vlažnoj kosi, osušite dok prstima gužvate kosu kako biste dobili željeni pokret. Kako biste bili u centru pozornosti sa svojim intenzivnim kovrčama upotrijebite Tecni.art Spiral Queen hranjivu pjenu za oblikovanje valova i kovrči. Kremasta formula koja ne otežava kosu pojačava prirodan pokret srednje debele do debele kose.

shag kosa

Jennifer Lopez

shag kosa

Kate Hudson i Rosie Huntington Whiteley

Voluminozni valovi – glamurozni valovi za specijalne prilike, večernje izlaske i crveni tepih. Kako biste stvorili volumen nanesite sprej za volumen na korijen, osušite koristeći okruglu četku. Pričvrstite pramenove ukosnicom kako bi se stvorili valovi i volumen dok se kosa suši. Kada raspustite kosu prođite prstima kako bi dodali teksturu i nanesite Tecni.art Next Day Hair mineralni puder. Za naglašavanje prirodnog sjaja kovrča upotrijebite Tecni.art Siren Waves gel kremu s elastinom koja oživljava kovrče i valove.

Pozdravite proljeće valovima u kosi i mijenjajte ih ovisno o prilici i ne zaboravite uživati u svakoj promjeni.

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
loreal professionnel logo

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.