Od prve modne revije 1962. do novijih kolekcija, ljubičasta je boja oduvijek imala važnu ulogu za kuću YSL. U arhivima starih kolekcija zauzima ključno mjesto, a i danas je jednako moderna – pa čak i intrigantnija no ikad prije. Odiše snagom, intenzitetom i ženstvenošću, na kojima se temelji i odvažan jesenski look za 2018.

ysl yconic purple

Jesenski look s potpisom brenda YSL za 2018. posvećen je ljubičastoj boji. Kolekcija sadrži kultna sjenila COUTURE PALETTE, inovativni proizvod COUTURE CHALKS te nove zvijezde COUTURE BLUSH i COUTURE HIGHLIGHTER. Nijansa ljubičaste, s prikrivenom dozom erotičnosti, uravnotežena je sofisticiranim nude tonovima, tamnim tonovima, eteričnom nijansom breskve i snježno bijelom. Sofisticirana i istovremeno upečatljiva ekspresija boja za žene koje se ne boje slijediti snove.

COUTURE PALETTE COLLECTOR - PALETA SJENILA ZA KOLEKCIONARE - Jedinstven kolekcionarski primjerak – ne samo zbog toga što je riječ o prvoj paleti sjenila Couture Palette koju je kreirao Tom Pecheux, već i zbog ograničene količine ovog neizostavnog kozmetičkog proizvoda namijenjenog vjernim obožavateljima YSL Beautéa. Svjetlucavo slovo Y ukrašava kutijicu palete, odajući počast ženstvenosti. Još privlačnijom čini je legendarni YSL-ov logotip Cassandre prekriven srebrnim česticama dijamantnog sjaja.

ysl yconic purple

SLAVLJE U ČAST LJUBIČASTE BOJE - Unutrašnjost palete krije ekspresiju boja koja se temelji na ključnim nijansama iz YSL-ova arhiva, kao i onim iz novijih kolekcija. Ljubičasta je zvijezda palete. Sadrži i toplu, svjetlucavu bakrenu nijansu koja se doima poput meke, pomalo izblijedjele kože. Plavo-crna odiše odvažnošću, dok snježno bijela obasjava svjetlošću. Radikalna, odvažna i upečatljiva, ova je kompozicija istovremeno vrlo delikatna i emocionalna, s nijansama koje pristaju svim tonovima kože.

BEZBROJNE KOMBINACIJE BOJA - S dva aplikatora za iscrtavanje linija i stapanje ili nanošenje nijansi i precizno oblikovanje detalja, paleta je savršen kozmetički proizvod za oblikovanje i naglašavanje očiju. Nanošenjem odvažne ljubičaste nijanse na kapak te osvjetljavanjem područja ispod obrva svjetlucavom bakreno smeđom otvara se pogled i naglašava dramatičan izgled očiju. Možete se poigrati i dvjema ili trima nijansama na način da plavo-crnu ili ljubičastu nanesete tik uz oko, a zatim drugom nijansom obojite kapak. Dajte mašti na volju, istražujte i kreirajte bezbrojne lookove.

ysl yconic purple

COUTURE CHALKS - Predstavljamo vam novo igralište za uzbudljive eksperimente s bojama. Četiri mala pakiranja COUTURE CHALKS s četiri dinamične, nosive nijanse koje mogu poslužiti kao sjenilo, ruž ili rumenilo. Uživajte u mogućnostima kombiniranja nijansi, nosite ih zasebno ili zajedno, stapajte ih ili koristite za definiranje.

COUTURE RUMENILO I COUTURE HIGHLIGHTER - Za potrebe kreiranja ovog iznimnog rumenila, u laboratorijima YSL Beautéa izumljena je nova tehnologija: čestice praha stopljene su s vodom kako bi se postigla kremasta tekstura koja se lako stapa.
Tekstura se zbog odsustva čestica praha uopće ne osjeća na koži, tako da se boja savršeno stapa s tenom. Ujednačena je i ostaje na mjestu, pružajući prekrasan osjećaj ugode pri nošenju. Ovo se rumenilo može nanositi na različite načine: ako je mokro, do izražaja dolaze intenzivni pigmenti, dok se u suhom obliku koristi za besprijekoran izgled bez vidljivih tragova makeu

ysl yconic purple

VERNIS À LÈVRES VINYL CREAM - Intenzivna boja i upečatljiv sjaj na usnama. Besprijekorna postojana formula s hidratacijskim učinkom.

ROUGE PUR COUTURE - Ovaj ruž, obožavan zbog postojane boje i formule koja se ne suši na usnama, ove jeseni dolazi u dvije nijanse koje divno upotpunjuju kolekciju - nijansi burgundca i odvažnoj ljubičastoj nijansi. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.