Preporučam vam da prije odlaska na more isprobate nekoliko pramenova oko lica, što će vam pružiti, svima omiljen, efekt sunčevog poljupca. Ako radite pramenove po prvi puta, imajte na umu da je manje često više. Ako ne dobijete dovoljno pramenova, prilikom idućeg bojenja možete ih dodati još. Pramenovi su vrlo prilagodljiva usluga i često su potpis vašeg frizera jer prilikom izrade pramenova frizer zaista slika po kosi!

Karolina Krupnicki Jurić
Karolina Krupnicki Jurić

L'Oréal Professionnel

Ljetovanje je nešto što mnogi od nas čekaju čitave godine. Kako nismo često u prilici otići na tako dugi odmor, želimo da sve bude savršeno, a pogotovo želimo izgledati savršeno. Ako ste žena koja se priprema za ljetovanje, znate i sami koliko priprema to uključuje, pogotovo ako se radi o odlasku na more. Pakirate svoju prtljagu, kupujete novi kupaći kostim, pazite što jedete… Već ste u ljetnom stanju uma, što je idealan trenutak da u potpunosti „poljetite“ svoj izgled za odmor. Kako biste to postigli, posjet frizeru je neizbježan, a kako bi on ispunio vaša očekivanja mora biti stručnjak u svom zanatu. U ovoj ćemo temi vidjeti kako su bojanje kose i profesionalna  njega kamen temeljac u pripremi kose za ljeto!

Bez obzira na to želite li isprobati nešto novo, podariti volumen tankoj kosi, prikriti sijede, pružiti kosi sjaj i blistave reflekse, bojenje kose s INOA bojom sjajna je prilika zapoboljšanje kvalitete vaše kose u ljetnim danima. Jedna od najvećih prednosti INOA boje za kosu je što će vašoj kosi, uz prekrasnu boju, pružiti šest tjedana intenzivne hidratacije i hranjenja. A svi znamo da je uz isušivanje koje sa sobom donose sunce i more, hidratacija od ključne važnosti kako bi nam kosa izgledala zdravo i njegovano.

Pramenovi kao dodir sunčeve svjetlosti

ljetna njega kose 

Kako na sunčevoj svjetlosti sve dolazi do izražaja, isto pravilo vrijedi i za boju naše kose. Iz tog je razloga idealno da kosu obojite nešto prije odlaska na more kako bi rezultati koje imate nakon izlaska od frizera bili vidljivi i na plaži. Prednost INOA profesionalne boje za kosu jest prirodan, ali istovremeno visokodimenzionalni rezultat. Ona je idealna i ako strahujete od rezultata jer daje mogućnost frizeru da se različitim tehnikama bojenja prilagodi vašim specifičnim potrebama i željama.

Isto tako INOA je idealna za pramenove, a ljetni mjeseci su vrijeme kada je usluga pramenova apsolutni hit. Zato vam preporučamo da prije odlaska na more isprobate nekoliko pramenova oko lica, što će vam pružiti, svima omiljen, efekt sunčevog poljupca. Ako radite pramenove po prvi puta, imajte na umu da je manje često više. Ako ne dobijete dovoljno pramenova, prilikom idućeg bojenja možete ih dodati još. Pramenovi su vrlo prilagodljiva usluga i često su potpis vašeg frizera jer prilikom izrade pramenova frizer zaista slika po kosi! To je usluga koja pokazuje umjetničku i tehničku stručnost frizera, a mi žene ćemo uvijek željeti eksploziju svjetlosti i mladosti koju nam donose pramenovi.

Također, INOA je idealna za žene koje imaju beživotnu kosu, a to je ono što ne želimo prije ljetnih mjeseci. Kosa koja  je svježe obojana s INOA ima više života  nego prije bojanja. Za mnoge žene, posebno one s malo volumena, ovo je dodatna injekcija volumena pri korijenu kose. U svakom slučaju, bilo kakvo bojanje kose prilika je da se pokrenemo iz zimskog bluesa: priprema kose za ljetno, svjetlije stanje uma!

njega kose ljeti

Posebne blagodati „botoxa“ za kosu

Kada ugovarate termin sa frizerom, najbolje je da ga upitate i o tretmanu Fiberceutic. To je idealna usluga koja će vašu kosu pripremiti za ljetne dane. Fiberceutic, mnogima poznat kao „botoks“ za kosu pravi je spas za oštećenu kosu. Učinci ovog tretmana neposredni su i vrlo vidljivi. Senzibilizirana kose koja je oštećena prilikom izloženosti kemijskim i mehaničkim agresorima obnovljena je iznutra. Rezultat je zdrava kosa, snažnija i otpornija na dodir, a upravo je takva kosa neophodna prije izlaganja negativnim učincima sunčeve svjetlosti i mora.

Na ovaj smo način kosu pripremili za izlaganje suncu, ali ne smijemo nikako zaboraviti da posebnu pozornost moramo posvetiti intenzivnoj njezi tijekom svih ljetnih mjeseci. Razlog tome je što kosa nema samoregenerirajuće sposobnosti kao koža. Jednom kada sunce ošteti kosu, proces je nepovratan. Općenito govoreći, svatko može biti podložan negativnim utjecajima sunca na kosu. Tijekom ljetnih mjeseci, kosa je izložena više nego što je uobičajeno.

Kao rezultat toga, prepoznajemo 3 osnovne potrebe kada se radi o zaštiti kose od sunca:

1. Ojačati površinu vlakana kose kako bismo zaštitili kosu i pružili joj sjaj

2. Spriječiti učinak „slamnate kose“

3. Hraniti i obnavljati kosu nakon izlaganja suncu

Kako bi zadovoljio različite potrebe koje ima naša kosa,  L'Oréal Professionnel predstavlja Solar Sublime liniju za zaštitu kosu tijekom i nakon izlaganja suncu. Ovisno o vašim željama možete izabrati proizvod koji vam najviše odgovara i uvijek ga nositi sa sobom u svojoj torbi za plažu. Zaštitite svoju kosu koju ste unaprijed pripremili za sunce i uživajte u svom godišnjem bez imalo brige!

L'Oréal Professionnel lajkajte na Facebooku: Facebook INOA i Facebook L'Oréal Professionnel
Pratite i službenu stranicu: INOA

Powered by:
l'oreal professionnel 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.