Šarene i vesele, marame i trake, ovog ljeta nose se na bezbroj načina, a jedan od njih jest i taj da njima ukrasimo svoju kosu, povežemo je i stavimo zgodnu točku na "i" ljetnom stajlingu...

marame za kosu

Marame za kosu ove sezone dominiraju svijetom frizura. One dolaze u raznim oblicima, dužinama i bojama pa marame koje imate kod kuće, a možda ih rijetko nosite, izvadite iz ormara i koristite za kreiranje maštovitih frizura. Ovo je još jedan stajliš i trendi detalj koji će podići vaš ljetni stil, dodati živost te podići vašu kosu na malo drugačiji način.

marame za kosu

Još jedan odličan način na koji možete uljepšati svoju frizuru i stvoriti neočekivani dojam jednostavnim detaljem je - traka za kosu. Trake za kosu naći ćete ove godine u svim high street dućanima, poput Zare, Manga ili H&M-a. Pomoću nje, baš kao i pomoću marame, kosu možete povezati, ali je nositi i kao dodatak punđi, poludignutoj kosi ili na raspuštenu kosu. Može se koristiti za doista različite stilove i frizure, a ovisno o bojama, uklapa se u sve osobne stilove.

marame za kosu

Stoga ako je danas vaš "bad hair day", jednostavno zabacite kosu od lica, stavite traku ili maramu i uživajte u ljetu s ovom trendi frizurom.

marame za kosu

elf hair

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.