Rujan je iza ugla, a godišnji se polako bliže kraju. Kako zadržati svoj teško stečeni ten, istovremeno postižući toniranu i osvježenu kožu? Foreo, švedski beauty-tech div, otkriva najučinkovitija rješenja za očuvanje ljetnog sjaja što je dulje moguće uz svježu i savršenu švedsku beauty rutinu

foreo njega koze nakon ljeta

Foreo UFO 3, potpuno novi i poboljšani tretman za optimizirano nanošenje maski za lice, je idealan saveznik uz kojeg ćete zasjati u najboljem svjetlu! S pomlađujućom krioterapijom, opuštajućom termoterapijom, osnažujućim T-Sonic pulsacijama i punim spektrom LED svjetla koji pomažu potrebama svačije kože, ovaj mali i moćni beauty-tech gadget je savršeno rješenje za povećavanje nahranjenosti, hidratacije i sjaja lica oštećenog suncem i ljetnom vrućinom. Uparite ga sa svježim i prirodnim listovima maski za lice iz Foreove Farm to Face Sheet kolekcije za dodatno poticanje zdravlja i blagostanja. Jedna od njih je i Foreo Coconut Oil Farm To Face Sheet Mask: s dodatkom dragocjenog kokosovog ulja i kokosove vode, dat će koži prijeko potrebnu nahranjenost.

foreo njega koze nakon ljeta

FOREO LUNA 4 body
Osvježite svoju formu laganom eksfolijacijom i toniranjem kože uz Foreo LUNA 4 body – Inovativna četka za tijelo će vratiti tonus, vitalnost i čvrstoću za blistav povratak u grad. Njegove efektivne T-Sonic pulsacije uparene s ultramekim silikonom koji prati oblik tijela su najbrži i najlakši način za toniranje tijela dok vam istovremeno temeljito eksfoliraju kožu izbacujući toksine i mrtve stanice s nje za dugotrajniji ten.

Foreo proizvode možete pronaći na foreo.com ili kod naših partnera – Douglas.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.