Slasna i luksuzna delicija s tanjura se seli u beauty svijet - od sada kavijar, uobličen u sitne ukrasne perlice, možete nositi na svojim noktima. Ovaj neobičan 3D efekt voljet će sve žene koje imaju naviku eksperimentirati u igri ljepote

kavijar manikura ciate

Već smo doista svašta vidjeli i isprobali u svijetu nail arta i manikure - od klasičnog francha, preko grafizma, do mix and match dvobojnih noktiju. No kavijar manikura koja, kako joj samo ime kaže, ostavlja vizualni dojam nokta umočenog u staklenku kavijara, totalno nas je oduševila. Slasna i luksuzna delicija, naime, preselila se u beauty svijet pa od sada "kavijar", uobličen u sićušne ukrasne perlice, možete nositi na svojim noktima. Ovaj 3D efekt voljet će sve žene koje imaju naviku eksperimentirati u igri ljepote.

kavijar manikura ciate

Ovoj novosti u svijetu nail-arta dosjetila se Charlotte Knight, osnivačica i kreativna direktorica kozmetičkog brenda Ciaté, u potrazi za 3D izgledom noktiju za snimanje jedne naslovnice. Dosjetila se sitnih perlica koje izgledaju kao kavijar ili kao one jestive koje se posipaju po rođendanskim tortama i kolačima. Ciate u ponudi ima crne, bijele i šarene mrvice, a cijeli je postupak prilično jednostavan - nokat nalakirate i dok je baza još potpuno svježa mrvice prospete po noktu, na to nanesite top-coat lak i ostavite da se suši 15-20 minuta. Za sada Ciate lakove za kavijar manikuru možete nabaviti preko Interneta, ali vjerujemo da će ih uskoro biti i u Sephori.

Pratite how-to video:

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.