Predstavljamo vam nove nijanse i završetke lakova za nokte - MAGIC lakove za nokte. Naime, po prvi puta u Avonovoj ponudi dolazi veliki broj neobičnih i jedinstvenih završetaka za nevjerojatne efekte na noktima, koji su upravo idealni kao točka na "i" veselim ljetnim modnim stajlinzima

avon magic effects

Želite mat nokte? Možda dašak glamura sa svjetlucavim završetkom? Šljokice koje će vam podići raspoloženje? Sve to i mnogo više pronađite u novoj jedinstvenoj kolekciji lakova za nokte, u najnovijem katalogu. Uz već dokazane, Gel lakove za nokte u mnoštvu nijansi. I to sve po super cijeni: bilo koja 2 laka za samo 50 kn!

avon magic effects

avon magic effects

Magic Effects Fringe lak za nokte: lak za nokte sa 3D efektom koji se može koristiti kao završni lak ili samostalno. Dolazi u 4 neodoljine nijanse.

Magic Effects Matte lak za nokte: mat je u trendu! Za one koji ne vole sjaj na noktima imamo savršene lakove. Mat lak za nokte je velike prekrivne moći i dolazi u 4 nijanse.

avon magic effects

avon magic effects

Magic Effects Mineral Crush lak za nokte: sand efekt ili efekt pijeska je u zadnje vrijeme jako popularan. Sad ga i vi možete isprobati. Naš je obogaćen i kristalnim šljokicama za poseban 3D efekt. Dolazi u 6 nijansi.

avon magic effects

Magic Effects Matte završni lak za nokte: satenski mat za one koje žele mat efekt, a imaju već svoje omiljene lakove u kolekciji. Jednostavno pretvorite omiljeni lak za nokte u mat lak za nokte. Nanesite svoj omiljeni lak i nakon toga mat završni lak i voila - on će se postati matiran!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.