Esencija parfema, posebno u ovakvoj gelastoj teksturi, omogućava puno sporije hlapnjenje gornjih i srednjih nota i dugotrajnije održavanje na koži - produžuje njihovo isparavanje, produžuje osjet mirisa na koži i pruža senzorno iskustvo kakvo do sada nije viđeno u tradicionalnim EdT i EdP mirisima

avon today tomorrow always gel miris

Avon, parfemska kuća s više od 130 godina mirisne povijesti, predstavlja revolucionaran mirisni patent - esenciju mirisa u gelu. S ponosom predstavlja potpunu inovaciju u svijetu mirisa: Today Tomorrow Always ETERNAL Essence de Parfum. Revolucionarna patentirana gel tehnologija kreirana je tako da miris traje kao nijedan drugi - koncentrirana formula koja obuhvaća pravu esenciju sastojaka u savršen, postojan miris. Gel tehnologija omgućava dugotrajnost i poseban dodir lukskuza na koži, kao nikada prije... samo u Avonu, parfemskoj kući s više od 130 godina mirisne povijesti!

avon today tomorrow always gel miris

Ideja ‘Essence de Parfum’

Esencija parfema, posebno u ovakvom gel obliku, omogućava puno sporije hlapnjenje gornjih i srednjih nota i dugotrajnije održavanje na koži - produžuje njihovo isparavanje, produžuje osjet mirisa na koži i pruža senzorno iskustvo kakvo do sada nije viđeno u tradicionalnim EdT i EdP mirisima. Trajan dodir mirisa. Trajan dodir ljubavi.

Cvjetno-voćna kategorija mirisa:

Gornje note:

- svježi kalabrijski bergamot, procvjetala dunja, sasušena ljubičica

Srednje note:

- procvjetala magnolia, ružičasti božur, osunčane latice jasmina

Bazne note:

- sjajna sandalovina, kristalni mošus, drvo kašmira

avon today tomorrow always gel miris

Ovaj raskošan dodir senzualnosti u obliku luksuznog gela nalazi se u Avonovom katalogu po cijeni od 209,90kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.