Iako je sunce neophodno za život važno je izlagati se u umjerenim količinama i s odgovarajućim zaštitnim faktorom. Podsjetimo, UV zrake mogu narušiti zdravlje kože, ubrzati starenje kože, izazvati neugodne reakcije te dugoročno gledajući, uzrokovati rak kože

la roche posay anthelios xl 50+ suho ulje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju novo La Roche-Posay hranjivo ulje za tijelo s visokom zaštitom od sunca 50+, su:

NATAšA JURIšIć, SPLIT

BOŽENA STORELLI, MOKOšICA

MIRKA DJEšKA, ČEPIN

Ove godine La Roche-Posay predstavlja novitet u zaštiti tijela od sunca: Anthelios XL suho hranjivo ulje 50+ koje pruža vrlo visoku i fotostabilnu UVA/UVB zaštitu te je primjereno za osjetljivu kožu. Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem dok njegova suha ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana.

ANTHELIOS XL SUHO HRANJIVO ULJE SPF 50+ pruža vrlo visoku, široku i fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu. SPF 50+ nudi poboljšanu zaštitu od UVA-zraka (više od europske preporuke) zahvaljujući patentiranom filtriranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s izvorskom termalnom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima u minimalističkoj, dermatološki testiranoj formuli bez parabena.

Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu i kožu sklonu netoleranciji na sunce, poznatoj kao alergija na sunce. Koža je zaštićena od sunčevih opeklina, kožnih reakcija i oštećenja stanica od UV-zraka. Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem te njegova suha ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana. Anthelios XL suho hranjivo ulje 50+ prilagođeno je svim tipovima kože, sadrži ugodan miris te je vodootporno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.