Yves Rocher, kozmetika broj jedan u Francuskoj, i Femina.hr, vaš omiljeni portal, povodom Dana žena pripremili su za vas prekrasne mirisne poklone! Čeka vas jedan od najvećih parfemskih hitova sezone, novi miris Yvesa Rochera - Moment de Bonheur!

yves rocher, moment de bonheur

Yves Rocher i Femina.hr povodom Dana žena pripremili su za vas prekrasna mirisna iznenađenja - novi mirisni hit Yvesa Rochera - Moment de Bonheur - čudesno ženstven, nježan i svjež cvjetni miris, s dominantnim notama najsenzualnijeg od svih cvjetova - ruže.

Bilo nam je iznimno teško odabrati samo tri dobitnice jer smo uživali čitajući vaše prekrasne i nadahnute komentare ispod članka, ali morali smo odabrati tri imena. Naravno, sve vi ostale, ne budite tužne jer u ponedjeljak kreće novo iznenađenje. ;)

Dakle, dame koje su nas, u komentarima ispod članka, najviše dirnule svojim odgovorima na pitanje kada i zašto se osjećaju najženstvenije, i koje dobivaju mirise, su:

1. MARIJA GENERALIĆ BOGIĆ, KAŠTEL KAMBELOVAC

2. NINA MIKETEK, ZAGREB

3. SANDRA HALOVANIĆ, DUGA RESA 

Predstavljamo vam novi miris sreće - Yves Rocher Moment de Bonheur - parfem koji omata tijelo delikatnim, svježim i veselim cvjetnim mirisom ruže s kojim se osjećate vrlo ženstveno, sretno i samouvjereno. Rijetkost ruže centifolije i njen neusporedivi miris čini je najsuptilnijom ružom koja se koristi u kreiranju parfema. Jedna od najljepših ruža, centifolija, je cvijet sa stotinama latica i mekog, nježnog mirisa. Za parfem Moment de Bonheur uzgojena je na jugu Francuske (u slavnom Grasseu). Također se naziva i svibanjska ruža jer se bere u svibnju. Potrebno je otprilike 800 kg cvijeta da bi se dobilo 1 kg eteričnog ulja.

Miris je kreirala parfumerka Annic Menardo koja ga opisuje kao "raznobojan miris koji pršti zelenim i svježim notama glave koje otkrivaju cvjetno srce oko ruže centifolije s juga Francuske, jedne od najfinijih ruža svijeta..." Annic Menardo objašnjava: "Za ovo cvjetno srce koristila sam eterično ulje i vodicu ruže - eterično ulje ruže centifolija zbog bogatog mirisa koji otkriva aspekte slatke poput meda, začinjene i nježno zelene, a vodicu ruže centifolija zbog kristalnih tonova. To je kao otisak ruže, koji delikatno čuva svu njenu ljepotu i ženstvenost.  Napokon, drvena baza s notama pačulija i cedrovine dodaje vibrirajući efekt koji podcrtava eleganciju ovog mirisa.", zaključuje Annic Menardo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.