Prva hrvatska premium kozmetika SKINFINITY lansirala je na tržište novi proizvod – FINITYLIGHTNER, kremu za redukciju hiperpigmentacijskih pjega

skinfinity finitylightner

U prepunom restoranu A POSTO okupila su se brojna poznata lica kako bi dala podršku prvom hrvatskom brendu premium kozmetike Skinfinity i otkrili inovativnu kremu proizašlu iz njihova laboratorija - Finitylightner. Formula s trostrukim učinkom smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmenatcijskih pjega na koži, ublažava postojeće znakove i usporava pojavu novih znakova starenja kože te je dubinski i učinkovito hidratizira.

skinfinity finitylightner

Posebnost ovog proizvoda nije samo u sastavu i visokovrijednim sirovinama, nego i u činjenici da je ovo proizvod koji se može koristiti cijelu godinu. Brojna poznata lica isprobala su novu kremu - bile su tu Borna Kotromanić, Judita Franković, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, trenutno najtraženije manekenke Ivana Vukušić i Mia Matić, koreografkinja Andrea Solomun, pjevačica Manuela Svorcan, dizajnerica Martina Herak te zvučna imena s društvenih mreža Matea Miljan i Donna Lugonja Petković.

skinfinity finitylightner

Hrvoje Vukov i Mirela Ilenić iz Skinfinity teama

FINITYLIGHTNER već je dostupan u SKINFINITY butiku na adresi Tkalčićeva 80 kao i putem ljekarni u kojima su dostupni i svi drugi proizvodi brenda. Brojne aktivacije na društvenim mrežama, fotografiranja i tagiranja i dani poslije lansiranja pokazuju koliko su okupljeni gosti oduševljeni konceptom događanja i novo lansiranom kremom za koju se već sad govori da će biti najprodavaniji SKINFINITY proizvod.

skinfinity finitylightner

Judita Franković

skinfinity finitylightner

Tihana Harapin Zalepugin

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.