Pronalazak savršene nijanse podloge za lice može biti obeshrabrujući. Osnovna namjena korektora ili pudera je izjednačavanje izgleda kože te prekrivanje nepravilnosti. Pri odabiru, važno je odrediti prevladavajuću prirodnu nijansu kože na temelju čega se određuje i nijansa podloge

avon ideal flawless

Nakon probnog nanošenja, ton podloge treba provjeriti na danjem svijetlu, a ukoliko se boja uklapa u prirodnu – idealna podloga je odabrana!

Četiri jednostavna savjeta za odabir idealne podloge

1. Tekstura podloge mora odgovarati tipu kože:

- tekući puder za potpunu pokrivenost prikladan je svim tipovima kože
- kremasti puder za potpunu pokrivenost najbolje odgovara normalnoj ili suhoj koži
- puder u kamenu ili u prahu za blagu do srednju pokrivenost predviđen je za normalnu do masnu kožu

2. Podloga mora biti prilagođena dnevnoj beauty rutini: prirodna, za dugo nošenje ili blaga prema koži?

3. Stupanj pokrivenosti ovisi o pojedinačnom tenu: za kožu bez tamnih mrlja i nepravilnosti dovoljna je blaga pokrivenost, dok je kod tamnih podočnjaka i prištića potrebno nanijeti podlogu za srednju do potpunu pokrivenost.

4. Ovisno o osobnim preferencijama, završni korak je postizanje mat ili sjajnog izgleda kože – prvi je nježan i baršunast dok je drugi svjetlucav i svijetao.

Kako za nekoliko trenutaka postići besprijekoran ten i idealan dnevni look?

Jillian Dempsey, Avonova kreativna direktorica savjetuje: Započnite nanošenjem hidratantne kreme, a nakon što se upije u kožu, na pojedinačna mjesta nježno utrljajte korektor kako biste pokrili nesavršenosti. Zatim nanesite tekuću podlogu sa zaštitnim faktorom, razmazujući je prstima ili spužvicom preko cijelog lica, od nosa prema obrazima. Ne zaboravite vrat i dekolte!  Za posebno blistav izgled probajte nakon toga nešto tamniju podlogu nanijeti na nos i ispod jagodica. Završite puderom u kamenu koji treba spužvicom utapkati na čelo, nos i bradu za prikrivanje neželjenog sjaja. Prijeđite rumenilom preko jagodica, nanesite dva sloja maskare i omiljeno sjajilo.

avon ideal flawless, podloga za lice 

Preporuka: Avonova revolucionarna linija proizvoda Ideal Flawless postavila je nove standarde u kvaliteti i izgledu make upa. Ekskluzivna tehnologija InvisiBlend čak i najzahtjevnijoj koži lica pruža savršenu pokrivenost bez vidljivih tragova, a njezina prozračna tekstura omogućava prodiranje prirodnog odsjaja kože. Pigmenti podloge Ideal Flawles SPF 15, koji se stapaju i prilagođavaju tenu, osiguravaju nevidljivo prikrivanje svih nepravilnosti, ujedno hidratizirajući kožu koja blista zdravim sjajem. U kombinaciji s korektorom Ideal Flawless, dostupnim u svijetloj i srednje tamnoj nijansi, koji zajamčeno prekriva neželjene podočnjake i sve znakove umora, lice postaje besprijekorno iz svakog kuta gledanja. Kao završni korak u postizanju savršene podloge nikako se ne smije izostaviti puder u kamenu Ideal Flawless čije dvije prilagodljive nijanse pomažu prikriti neželjeni sjaj te nesavršenosti na koži lica. Za potpuni dojam prozračnosti te dugotrajan prirodan i svjež izgled tu je i nevidljiva podloga Ideal Flawless 3u1 koja sadrži podlogu, puder i korektor, a dostupna je u 5 različitih nijansi.

Cijene:
Ideal Flawless podloga SPF 15, 65 kn
Ideal Flawless puder u kamenu, 59 kn
Ideal Flawless 3u1 podloga za lice, 49 kn
Ideal Flawless korektor, 36 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.