Pripreme za Novu godinu započinju i par tjedana prije same proslave što i nije čudno budući da se radio o posebnoj večeri kad se ispraća jedno životno razdoblje i dočekuje neko drugo, nadamo se bolje. Posebnu pozornost polažemo na odabir odjeće, obuće, šminku i naravno frizuru. Sofisticirane, elegantne, otmjene frizure najčešće se sreću u novogodišnjoj noći i dobar su odabir jer najbolje pašu uz svečani outfit

Donosimo par savjeta kako u samo par poteza napraviti dojmljivu i elegantnu frizuru punog volumena i sjaja. Sve što je potrebno za izradu ležerne retro punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i Batiste Batiste Dark & Deep Brown. Ista se frizura može napraviti i na svjetloj kosi s Batiste XXL Volume, Blush ili Strength & Shine šamponom.

retro punđa 

Kosu nježno počešljajte i zagladite. Par centimetara iznad uha tankim češljem napravite razdjeljak i razdvojite kosu na dva dijela.

retro punđa

Protresite bočicu Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu spreja s udaljenosti oko 30 cm na korijen i izrast po cijeloj dužini i lagano umasirate prstima. S obzirom da Batiste Dark&Deep Brown ima karakteristiku toniranja lagano će obojiti vašu kosu, prekriti izrast i eventualne sijede vlasi.

retro punđa

Kosu skupite na suprotnoj strani kao da ćete napraviti niski rep, a potom ju zavrtite prema unutra, povežite gumicom i oblikujte u opuštenu punđu. Krajeve punđe iznutra pričvrstite ukosnicama.

retro punđa

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Batiste Dark & Deep Brown masnoj, beživotnoj i izblijedjelo kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Batiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do slijedećeg bojenja kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.