Sinoć je u prekrasnom ambijentu Ilirija Resorta u Biogradu na Moru održan izbor ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016. Za Miss Zadarske županije je odabrana Ana Colić iz Draga. Druga pratilja je Ana Marija Matulj, a prva pratilja je Karla Šinkić, dok se titulom Miss fotogeničnosti okrunila Ana Colić

miss zadarske županije ana colić

Mjesto više tražilo se u prepunom "Aquatic Centru Bazen" gdje se moglo primijetiti veliki broj poznatih lica iz svijeta politike, sporta i glazbe, a iz kuloara se moglo čuti kako su organizatori imali najljepše djevojke uz svih županija ove godine.

Djevojke su se predstavile u kolekcijama domaćih dizajnera i brandovima Bleu Homme, Pompea, Čarapica Design, Božena Bratović Smolić by Brecha, Klara Ivanović by Carol i Boxeur des Rues, dok se za ljepotu misica pobrinuo tim stručnjaka te kozmetika Ziaja, Anne Marie Borlind, Pupa i Collistar.

Pobjednica Ana Colić sovojila je bogati fundus poklona od polaganja vozačkog ispita, do osvojenih poklon paketa Pupa, Collistar, Catrice, Anne Marie Borlind, Ziaja kozmetike, odjeće Boxeur Des Reus, Klara Ivanović, Božna Bratović Smolić, Pompea, torbe Čarapice Dizajn, poklon paket Maraske te Muller parfumerija, koji je pripremio ogroman beauty poklon paket te sliku akademski slikarice Sonje Pavline.

U glazbenom programu nastupila je Antonija Šola, i plesana skupina Diamond Soul, Entertainment, dok je program vodio odlični Davor Garić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.