Tropska oaza papaje, manga i marakuje tzv. Tegosfera, predstavlja jedan od najinovativnijih tretmana protiv starenja kože tijela. Tehnologija Tegosfere pojačava učinkovitost predavanja Retinola koži za više od 70 posto, što potiče reorganizaciju i restrukturiranje stanica kože

zena, pevonia tropicaleOkružena zagađivačima, izložena suncu i dnevnom stresu, koža postaje prožeta nezdravim pozitivnim ionima, a nedostaju joj zdravi - negativni. Tegosfera je jedinstven način za vraćanje aktivnih sastojaka koži i nadmašuje sve postojeće tehnologije po stabilnosti i ciljanom, kontroliranom ispuštanju sastojaka.

Sinergija pomlađujućih sastojaka

Tegosfera posjeduje mehanizam pokretanja infuzije sastojaka koji reagiraju na prirodnu pH vrijednost kože. Detektirajući pH vrijednost, materijal Tegosfere počinje lagano bubriti, što pokreće trenutno i precizno ispuštanje enkapsuliranog Retinola. Ispušteni Retinol potiče reorganizaciju i restrukturiranje kožnih stanica te njihov rast i obnovu. Tehnologija Tegosfere pojačava učinkovitost predavanja Retinola koži za više od 70 posto.

De-Aging Saltmousse je najprirodniji način da se koži vrate zdravlje i sjaj. Kad formuli dodajemo vodu, kožu nježno poliramo ovim izuzetnim aromatskim čistačem, koji se ugodno pjeni i lagano otpušta ozdravljujuće negativne ione u epidermu i tako u njoj postiže idealnu ravnotežu i povećava moć upijanja aktivnih sastojaka. 

Zašto su saharidi važni za kožu?

Nakon brojnih kliničkih studija, saharidi su zaslužili dodatno ime: bioadhezivi protiv starenja. Nedostatak saharida konačno je prepoznat kao primarni uzrok vidljivog starenja. Dokazano je da, kako starimo, gubimo sposobnost povezivanja slojeva derme i epiderme u koži, jer se javlja smanjenje koncentracije polisaharida, što dovodi do smanjene razmjene hranjivih tvari, promjena u strukturi tkiva i na kraju do vidljivih znakova starenja. Epiderma se drastično smanjuje, a smanjene razmjene hranjivih tvari usporava sve biološke procese.

Uključujući u formulu saharide, svaki De-Aging Body Balm:

- obogaćuje kožu čudesnom hidratantnom podlogom
- obnavlja zalihu adhezivnih polisaharida u koži
- dovodi potrebnu vlagu koži kako bi ona zadržala visko-elasticitet i održala vitalnu razmjenu hranjivih tvari
- pruža bio-adhezivne sastojke neophodne za mladenačko stanje kože

pevonia tropicale

Sjedinjujući preciznu sinergiju navedenih sastojaka s najnovijom tehnologijom proizvodnje, tvrtka Pevonia se po prvi put usmjerava na sam proces starenja tijela. De-Aging Body Balms su proizvodi iz linije Pevonia Tropicale, koji daju rezultate u pomlađivanju koji vidljivo i daleko nadmašuju očekivanja zahtjevnih korisnika širom svijeta.

LPG EndermoSpa Centar
Zamenhoffova 22, Zagreb
tel. 01-3768-786

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.