Anticelulitni tretman pod nazivom Hit metoda 360º po prvi će puta biti predstavljen u Hrvatskoj. O čemu se radi? O jednom od najbržih i najuspješnijih kozmetoloških pristupa rješavanju problema celulita. Prednost Hit metode 360º u tome je što predstavlja individualno osmišljen paket prilagođen pojedinačnim potrebama svake žene, a zasniva se na holističkom pristupu najprestižnijih i najuspješnijih tehnika današnjice

zena celulitVećina dosadašnjih pristupa rješavanju problema narančine kore temeljila se na samo jednoj metodi, koja je mogla, ali i nije morala biti sretno pogođena. Novost tretmana Hit metoda 360º je kombinacija najdjelotvornijih metoda koje su u potpunosti individualizirane i prilagođene specifičnim potrebama svake pojedine žene.

Na taj način uspjeh je zajamčen jer celulit tretiramo s više tehnika koje ga eliminiraju djelovanjem izvana, a isto tako se djeluje primjenjivanjem nekoliko postupaka koji na njega djeluju iznutra. Posjetom salonu utvrdit će se stanje kože - celulita - i potrebe žene koja se celulita želi riješiti.

Što spaja Hit metoda 360º?

1. Individualno nutricionističko savjetovanje u kojem će lideri u nutricionizmu i dijetetici za vas izraditi individualan plan prehrane usklađen s vašim potrebama te provesti analizu sastava tijela pomoću tzv. bioimpedancije (mjerenje masnog tkiva i vode u organizmu).  

2. Mezoterapija, metoda kojom se djeluje prvenstveno na vezivno tkivo koje se nalazi u koži. Prema iskustvima medicinske struke iz područja estetske kirurgije to je jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita. Ne djeluje samo na kožu, nego i na potkožno tkivo, dakle ondje gdje nastaje problem celulita, jača vezivo i pojačava metabolizam stanica koje tada bolje sagorijevaju masti. Prednost u odnosu na druge metode je da se može primjenjivati i kod osoba s proširenim venama, jer je nježna i ne gnječi tkivo, nego dapače, poboljšava cirkulaciju, a osim toga primjenjuje se u tjednim intervalima, dakle ne prečesto. 

3. Sensorijalna masaža koja svojim holističkim pristupom djeluje na tri percepcije blagostanja: psihičko, fizičko i emocionalno. Rad na otvaranju čakri omogućuje povratak organizma u prvobitnu ravnotežu, tzv. resetiranje organizma. Specijalna linija proizvoda koji se koriste prilikom masaže, bogata esencijalnim uljima i biljnim prahom, dubinski detoksicira i potiče metabolizam s ciljem smanjenja potkožnog masnog tkiva i tvrdokornog celulita.

gola lijepa zena

4. LPG Cellu M6 - prestižni aparat u rješavanju celulita i modeliranja tijela. Tehnika lipomasaže nekirurško je rješenje za masne nakupine, celulit i ovješenu, mlohavu kožu.  

5. Ultrazvučna kavitacija uspješna je tehnika u rješavanju problema lokaliziranih masnih nakupina i djeluje direktno na masnu stanicu.

Prednost Hit metode jest činjenica da rješava problem celulita u kratkom vremenu, što je svima važno jer današnji brz način života čini vrijeme još dragocjenijim. Ova metoda celulit uklanja brzo i uspješno. Nikada više nemojte strahovati od nadolazećeg ljeta, vremena još uvijek imate da zablistate i ugodno se osjećate u vlastitoj koži.

Na predstavljanje tretmana dođite u četvrtak, 6. svibnja, u 19 sati, u LPG EndermoSpa Centar u Zagrebu, Zamenhoffova 22.

LPG EndermoSpa Centar
Zamenhoffova 22, Zagreb
tel. 01-3768-786

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.