Konačno stiže i hrvatski prijevod knjige "Jutarnja banana dijeta"! Saznajte sve o novoj revolucionarnoj dijeti koja je nastala u Japanu i koja svoju popularnost, uz jednostavan i učinkovit program mršavljenja, duguje upravo Internetu. Uživajte u bananama, to je barem lako i fino!

zena bananaIzdavačka kuća V.B.Z. upravo je objavila hit-knjigu o jednoj od najpopularnijih dijeta danjašnjice - "Jutarnja banana dijeta" će se od 22. svibnja moći kupiti na svim kioscima po popularnoj cijeni od 49,90 kuna. Radi se o novoj revolucionarnoj dijeti koja je nastala u Japanu i koja svoju popularnost, uz jednostavan i učinkovit program mršavljenja, duguje upravo Internetu.

Hitoshi Watanabe, autor "Jutarnje banana dijete", nakon mnoštva neuspjelih pokušaja s brojnim dijetama, odlučio je objediniti svoja iskustva iz prethodnih dijeta i znanstvene činjenice koje je njegova supruga Sumiko, po struci farmaceutkinja, stekla višegodišnjim istraživanjem preventivne medicine. Tako je nastala nova metoda mršavljenja koju su nazvali jutarnja banana dijeta.

Dan započnite veselim žutim obrokom

To je metoda koja se može "usvojiti na duge staze bez pretjeranih napora", u što će možda teško povjerovati oni koji smatraju da dijeta obvezno mora biti naporna koliko i ozbiljan trening. Želeći i takve osobe uvjeriti u učinkovitost jutarnje banana dijete, Hitoshi Watanabe je sredinom 2006. na najpopularnijem japanskom društvenom internetskom portalu mixi osnovao klub "Jutarnja banana dijeta", kako bi što više ljudi saznalo za ovu dijetu. Nakon toga, o jutarnjoj banana dijeti kao o svojevrsnom fenomenu počeli su pisati i govoriti brojni inozemni mediji i dijeta je tako krenula na put oko svijeta... 

Konačno možete smršaviti jednostavno i bez stresa zahvaljujući upravo jutarnjoj banana dijeti - ona ne zahtijeva odricanje, novac ni vrijeme! Održava dobru kondiciju, optimalnu tjelesnu težinu, pravilan udio tjelesnih masnoća, kožu čini ljepšom, nema "jo-jo efekta", koji je uobičajena pojava kod ostalih dijeta... Za doručak se jedu samo banane i pije voda, a za ručak i večeru možete jesti bilo što. A nije zabranjen ni slatki popodnevni međuobrok...

jutarnja banana dijetaOsnovna pravila banana dijete:

1. Jedite svježe banane za doručak 
2. Uz banane pijte vodu sobne temperature 
3. Za ručak i večeru pojedite obrok po vlastitom izboru 
4. Jedite dok ne osjetite sitost, ali se nemojte prejedati 
5. Možete pojesti slatki međuobrok u 15 sati 
6. Večerajte prije 20 sati 
7. Pođite na spavanje prije ponoći

Sve ostale detalje potražite u knjizi «Jutarnja banana dijeta».

Pridružite nam se na Facebooku i podijelite vaša iskustva s dijetom. Na stranicama Jutarnja banana dijeta na Facebooku možete pronaći mnoštvo korisnih savjeta za praktikante dijete, kao i novosti vezane uz nagradne igre i razna druga zbivanja.

Jutarnju banana dijetu potražite na Facebooku

i stanicama izdavačke kuće V.B.Z.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.