S toplijim danima sa sebe skidamo slojeve odjeće i pokazujemo kako zapravo izgledamo ispod kaputa i debelih vesta. Bilo bi sjajno kada bismo sa slojevima odjeće mogli skinuti i sve one viškove kilograma i centimetara koje smo uskladištili tijekom zimskih mjeseci. Nažalost, stvari nisu tako jednostavne. Ali nisu niti prekomplicirane ako se prepustite u ruke stručnjacima u Lens centru

lens centar mrsavljenje

Svi znamo da kilograme i masne naslage nismo dobili preko noći i da ih se preko noći ne možemo niti riješiti. Također, svjesni smo koliko je važno promijeniti životni stil i prehrambene navike, piti dovoljno vode, ne zanemarivati fizičku aktivnost… Ipak, svi mi maštamo o "osobnom treneru" koji nam oblikuje tijelo dok mi drijemamo. I svi smo pomalo skeptični kada čujemo da takav specijalac doista i postoji - aparat uz koji se u jednom tretmanu vidi razlika u smanjenju obujma i gubitku centimetara u trbuhu, na guzi, nogama, rukama i gdje god je to potrebno. Sumnjičavost će trajati do trenutka dok ne isprobate SPM Weyergans aparat ili ne vidite rezultate na prijateljici, sestri, poznanici... 

lens centar mrsavljenje

Medicinski aparat SPM Weyergans koristi se najprije radi zdravlja, ali i zbog vrhunskih kozmetičkih rezultata koje daje kada je riječ o oblikovanju tijela, razbijanju masnih stanica i celulita. SPM Weyergans svestran je uređaj, učinkovit i nezamjenjiv u borbi s viškom kilograma, celulitom i nakupljenom vodom u tijelu. Putem usisnih aplikatora kožu se doslovce usisava. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća, a otpadne tvari izlučuju se iz organizma putem limfe. Rezultati koji se postižu ovim uređajem, u vrlo kratkom vremenu, zaista su impresivni.

lens centar mrsavljenje

A evo i kako izgleda tretman jednog područja na tijelu - najprije se otvaraju limfni čvorovi i ubrzava limfa, što daje trenutni učinak smanjenja obujma. Potom se razbijaju masne stanice i celulit, masne stanice nateknu te se toliko rastegnu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća, a otpadne tvari izlučuju se iz organizma putem limfe. Treći dio tretmana je lifting i zatezanje kože jer se prilikom svakog tretmana gubi nekoliko centimetara i ne želite imati opuštenu kožu i višak kože koja postaje sve veći problem s godinama, pogotovo oko koljena, na trbuhu, rukama i podbratku. SPM aparat na očigled popravlja tonus kože, nestaje siva, nezdrava boja kože, nestaju sitne strije, ožiljci. U jednom tretmanu, koji traje sat i 15 minuta, dobivate zdravlje, gubitak centimetara, oblikovanje tijela i anti ageing.

lens centar mrsavljenje

U Lens centru koriste profesionalnu kozmetiku i biraju proizvode koji daju rezultate. Sve se radi u opuštenom tonu, uz razgovor, šalicu kave ili čaja kako biste kući otišli zadovoljni, opušteni, sretni i puni energije. Tretmani su medicinski i, uz to što daju rezultate kad je riječ o ljepoti i mršavljenju, čiste organizam od toksina i štetnih tvari koje godinama nakupljamo nezdravim načinom života. Uz tretmane, klijenti idu na medicinsku aparativnu limfnu drenažu kojom su oduševljeni jer im, uz rezultate, omogućuje im sat vremena mira, odmora i uživanja. 

Lens centar je jedan od high care centara u Europi, ponosan na svoje uspjehe. Svojim klijentima nude vrhunsku high care kozmetiku, a klijenticama koje žele koristiti isključivo prirodne proizvode nude Golden rain kozmetiku. Za sve informacije i konzultacije možete zvati na mob: 095/9064 109 ili posjetiti LENS Centar na Facebooku i Instagramu.

Photo: Marijo Pavić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.