Kada je riječ o ljepoti, pravila su jasna, a rezultati mjerljivi. I kada nađete svoju oazu ljepote, uvijek joj se vraćate, zar ne? Takvo mjesto je LENS centar za mršavljenje i anti-ageing, koji, zahvaljujući najmodernijim aparatima, ženama već nakon prvog tretmana jamči gubljenje i nekoliko centimetara obujma. Ljeto samo što nije. Bez obzira na planove i mjere, važno je misliti na sebe, svoje zdravlje, ali i izgled kako biste se osjećale zadovoljnije u vlastitoj koži i snažnije za suočavanje sa svim izazovima

lana spirant beauty centar lens

Kada spomenete ime Lane Špiranec, poznavaoci poslovnoga svijeta automatski će pomisliti na automobilsku industriju i postprodaju, gdje je ova uspješna i ambiciozna žena ostvarila 16 godina karijere. I bit će u pravu, ali ova iznimna poslovna žena odvažila se na nešto što se rijetki usude, pogotovo u ova izazovna vremena. Napravila je potpuni zaokret u životu i krenula u privatni business vezan uz žene, ljepotu, anti ageing i mršavljenje.

- S obzirom na to da sam pola radnog staža provela na menadžerskim i direktorskim pozicijama u muškom svijetu, među automobilima, servisnim radionicama po cijeloj Hrvatskoj, nitko oko mene nije mogao vjerovati što mi je odjednom došlo i da napuštam sve te super uvjete, putovanja, evente, školovanja... Ali nitko nije probao ni hodati u mojim cipelama sve te godine. Neke situacije u privatnom životu, jedna teška ozljeda i dvije bebe koje su odjednom preko noći postale curke koje idu u školu (a mame nije bilo jer je radila kao mrav za druge), potaknule su me na razmišljanje o tome u kom smjeru idem - iskreno priznaje Lana, dodajući kako nije željela tako dočekati mirovinu, živjeti zbog dva tjedna mora i jednog tjedna skijanja godišnje i da joj je muka od svakog ponedjeljka.

lana spirant beauty centar lens

Kada je to prelomila i donijela odluku, krenuo je, kako kaže, LENS centar za mršavljenje i anti-ageing koji nudi tretmane skidanja celulita, stimulaciju tonusa, poboljšanje vezivnog tkiva te oblikovanje tijela. Centar kakav je godinama priželjkivala kao mjesto koje bi i sama voljela posjećivati. Priznat ćete, svi želimo rezultate koji će nam dati vjetar u leđa. A kada u jednom tretmanu izgubite nekoliko centimetara (klijentice se mjere prije i poslije tretmana), poboljšava vam se vezivno tkivo, kao i tonus kože, stimulirajući aktivnost enzima i limfni tok, nema sumnje da ste našli svoju sretnu oazu.

- Ne mogu se pohvaliti da sam imala veliku podršku, tek jednu osobu, možda dvije. A danas, nakon dvije godine, mogu samo reći da nisam pogriješila jer toliko sreće, izgubljenih centimetara, obujma kod mojih klijentica koje nas preporučuju dalje znači da radimo jako dobar posao, svi se vraćaju, ako ne na tretmane, onda na kavu ili čaj. Napravila sam oazu gdje žene dolaze sretne, a odlaze još sretnije, mršavije, pomlađene i opuštenije. Sve je transparentno i mjerljivo, nakon svakog tretmana, i tu je ključ uspjeha. Veselim se novim izazovima i tretmanima kojima ćemo uljepšati žene da budu još mršavije, zgodnije, privlačnije, punije samopouzdanja - ponosno priča ova uspješna poslovna žena, a koliko je doista posvećena svome poslu, pokazuje i činjenica da je uvijek na raspolaganju svojim klijenticama za konzultacije i sve informacije. 

lana spirant beauty centar lens

U Lens centru koristi se medicinski aparat SPM Weyergans najprije radi zdravlja, ali i zbog vrhunskih kozmetičkih rezultata koje daje kada je riječ o oblikovanju tijela, razbijanju masnih stanica i celulita. SPM Weyergans svestran je uređaj, učinkovit i nezamjenjiv u borbi s viškom kilograma, celulitom i nakupljenom vodom u tijelu. Pomoću malih usisnih aplikatora učvršćuje se koža nadlaktice, vidljivo se proljepšava lice te se sprječava pojava strija u trudnoći. Ono što je posebno zanimljivo mnogim ženama je djelovanje SPM-a na podbradak, bokove, stražnjicu i sva mjesta gdje se obično nalaze naslage masnog tkiva. Putem usisnih aplikatora kožu se doslovce usisava. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća, a otpadne tvari izlučuju se iz organizma putem limfe. Rezultati koji se postižu ovim uređajem, u vrlo kratkom vremenu, zaista su impresivni. Prilikom tretmana lica koristi se manja usisna snaga i mali usisni aplikatori. Tako se aktivira cirkulacija, uklanjaju se bore, a nakon tretmana koža izgleda glatko, zdravo i svježe.

U centru se radi i tretman BARS. Riječ je o nježnoj i moćnoj tehnici koja umiruje i opušta um. BARS su 32 točke na glavi pomoću kojih se, laganim dodirom, ruše blokade i daje prilika za opuštanje. Djeca također obožavaju BARS tretmane jer nakon njih osjećaju lakoću i radost, bolje spavaju i postižu bolje rezultate u školi.

Lens centar je jedan od high care centara u Europi, ponosan na svoje uspjehe. Svojim klijentima nude vrhunsku high care kozmetiku, a klijenticama koje žele koristiti isključivo prirodne proizvode nude Golden rain kozmetiku. Za sve informacije i konzultacije možete zvati na mob: 095/9064 109 ili posjetiti LENS Centar na Facebooku i Instagramu.

Photo: Marijo Pavić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.