Crveni ruž ultimativni je simbol ženstvenosti, seksepila i strasti. Uoči Dana zaljubljenih, pripremili smo za vas Catrice ruževe za usne u klasičnoj žarkoj nijansi istinske crvene boje. Uživajte u zavođenju i privlačenju pažnje! Uživajte u strastvenim poljupcima!

catrice crveni ružPet čitateljica koje na poklon od Catricea i Femine.hr dobivaju klasičan crveni ruž, kultnu žarko crvenu nijansu kakvu su nosile dive zlatnog doba Hollywooda, su:

ANDREA LONčAR, SPLIT

ALEKSANDRA KOVAčIć, ŠTRIGOVA

JASMINA LUKEŽ, POTPIćAN

ANA KOLOVRAT, DONJA VRBA

MATEJA POSAVEC, PRELOG

Uoči Dana zaljubljenih, za vas smo pripremili kultni beauty adut za zavođenje - crveni ruž! Simbol ženstvenosti, seksepila i strasti, crveni je ruž, poput male crne haljine u ormaru, nezaobilazan make-up fetiš u ženskoj kozmetičkoj torbici. Iz sezone u sezonu crveni ruž ostaje bezvremenski it-komad u svijetu ljepote, koji nikada ne silazi sa svog trona.

Catrice ruž za usne, klasične žarke crvene nijanse, oduševit će vas svojim intenzivnim pigmentom i prekrasnom teksturom. Kao stvoren je za odvažne žene koje vole statement look i jake nijanse na usnama. Uživajte u zavođenju i senzualnim poljupcima uz Catrice!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.