Revolucionarni Silk-épil 7 Dual Epilator s  tehnologijom Gillette Venus donosi vam predivan osjećaj glatke kože koji će trajati tjednima, a ne samo nekoliko dana

braun silk epil 7 dual epilator

Kada je prekrasna koža u pitanju, nijedna žena ne bi trebala pristajati na kompromise, a Silk-épil 7 Dual Epilator svaki će put omogućiti brzo, praktično i temeljito uklanjanje dlačica. Ovaj Braunov dualni epilator predstavlja sam vrh tehnologije i po prvi puta iz korijena uklanja i dlačice sitne poput zrnca pijeska, dok integrirana oštrica uklanja sve preostale tvrdoglave dlačice za uistinu savršen izgled vaše kože.  Rezultat je sjajan nov osjećaj na koži koji traje dulje, a 96% dlačica uklanja se u samo jednom potezu.

Silk-épil 7 Dual Epilator posebno je dizajniran za korištenje u vodi kako bi se idealno uklopio u vašu higijensku rutinu, a pruža i najugodnije iskustvo uklanjanja dlačica ikada. Korištenje u vodi pomaže smirivanju i omekšavanju kože čime se umanjuje osjećaj boli prilikom uklanjanja dlačica iz korijena, a vi odmah dobivate osjećaj čiste i svilenkaste kože. Za postizanje najboljih rezultata Braun preporučuje korištenje gela za brijanje Gillette Venus SatinCare.

Kako biste na svojoj koži vidjeli revolucionarne prednosti Braunovog dualnog epilatora potrebno je svega 30 dana, a svaka će žena bez napora postići dugotrajan efekt glatke kože koji je lako održavati.

Dermatologinja dr. Petra Staubach  preporučuje Braunov dualni epilator kao nježno i praktično rješenje: „Epilacijom se dlačice uklanjaju iz korijena pa nove rastu tanje i mnogo sporije, pojavljujući se tek nakon nekoliko tjedana. Kako je korištenjem ovog uređaja svakodnevno brijanje nepotrebno, na taj se način umanjuje i rizik od iritacije kože koji se javlja prečestim i jakim uklanjanjem slojeva kože. Braun Silk-épil 7 Dual Epilator nježno otkriva nov, mladenački izgled kože samo jednim potezom, dajući pritom uistinu vidljivu razliku koja se ne može postići drugim metodama uklanjanja dlačica."

Cijena: 1099,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.