Nova ljetna kolekcija Summer Swing 'elektrizira' oči kako bi naglasila suptilno oblikovane konture nude tena. U skladu s trendom metalik nijansi i tehnikama delikatnog drapiranja i konturiranja, Lancôme predstavlja posebna izdanja dvaju zvjezdanih proizvoda: tekuće sjenilo za oči Le Métallique te bronzer i rumenilo Belle de Teint Bronzer & Blush, u prekrasnoj kutijici nadahnutu Mediteranom, koja krije dragocjeni prah

lancome summer swing 2017

Naglasak je na vrućim i upečatljivim bojama, u skladu s godišnjim dobom. Zlatni i brončani prah nanosi se na kožu u nude nijansama, dok se oči pomno naglašavaju: providni shimmer u nijansama ružičaste i moche ocrtava konture lica, a njihove upečatljivije metalik verzije očima daju krajnje intenzivan izgled. Na tragu nadahnuća s modnih pista, kapci su obojani u električno plavu nijansu.

Belle de Teint Bronzer & Blush, za delikatno drapiranje i konturiranje - dolazi u dvije varijante, kao Patio Méditerranéen za svjetliju te kao Patio d'une nuit d'été za tamniju put: po dva rumenila i bronzera u prahu za oblikovanje kontura lica i vrata u samo nekoliko poteza. Želite uhvatiti zrake svjetlosti? Odaberite efekt delikatnog drapiranja! Svjetliju nijansu rumenila nanesite na jagodice na uobičajeni način, a tamniju nanesite ispod jagodica. Donji dio linije vrata i dekoltea okupajte zrakama blistave svjetlosti. Za delikatno konturiranje, svjetliju nijansu bronzera nanesite na konture lica. Tamniju nanesite na udubljenja za preciznije definiranje. Rezultat? Svjež i blistav izgled, savršen za vruće ljetne dane.

lancome summer swing 2017

Le Métallique, nezaobilazan proizvod za kreiranje vrućeg ljetnog trenda - efekta ogledala - Ovog su ljeta kapci obojani metalik nijansama koje pogled čine upravo magnetičnim, a ten obasjavaju svjetlošću. Sjenila Les Métalliques s efektom ogledala dolaze u pet sjajnih nijansi, koje pogled čine prodornijim i intenzivnijim. Paleta sadrži tirkiznu (01 Brise Azur), raskošnu zlatnu (03 Or Farniente) i iskričavo brončanu (04 Bronze Rivage), za intenzivan i uistinu poželjan look.

Želeći kreirati još upečatljiviji eye art, Lancômeova kreativna direktorica za makeup Lisa Eldridge dizajnirala je tri nove nijanse za posebno izdanje olovke Stylo Waterproof. Nijanse zlatne i brončane naglasit će ljepotu osunčanog tena, blistava tirkizna i modra poput dubokog oceana pružit će očaravajući efekt, dok je mocha neizostavna za otvaranje pogleda i osvjetljavanje očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi, olovka klizi kožom te se lako nanosi, a vodootporna formula osigurava dugotrajnu postojanost.

Nokti koji sjaje poput dragulja, zahvaljujući metalik nijansama laka Vernis In Love - ovog ljeta i nokte trese visoki napon! Poput dragulja na vršcima prstiju, boje laka za nokte Vernis In Love savršeno zaokružuju metalik look. Četiri nove nijanse vibrantnih boja s efektom ogledala prekrasno naglašavaju osunčane ruke i upotpunjuju sofisticirani eye art dozom nesputanog šika.

Informativne cijene:

EYE SHAKER 01, 03, 04 Tekuće sjenilo za oči sa aplikatorom: 219 kn
LE STYLO WATERPROOF 07, 08, 09 Vodootporna olovka za oči: 180 kn
LE VERNIS 303, 403,103 Lak za nokte: 127 kn
BLUSH & BRONZER 01, 02: Bronzer i rumenilo za osunčani izgled: 365 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.