Iskreno mislim da pred sobom imam jedan od najslađih mirisnih poklon boxeva koji će biti na tržištu ovih blagdana – talijanski beauty brend L'Erbolario me uvijek oduševljava raskošnim pakiranjima, prefinim mirisima i najvažnije – odličnim omjerom cijene i kvalitete, a ove hladne sezone lansirali su jednu divnu liniju posvećenu kraljici cvijeća – ruži, uz pripadajuće gift boxeve

lerbolario rosa purpurea

Linija Rosa Purpurea inspirirana je opojnom i prekrasnom purpurnom (ljubičastom) galskom ružom. Cijela je linija odjevena u raskošno tamno crveno pakiranje, prelijepe bočice i kutijice, oslikane motivom ruže. Parfem je predstavljen u Zagrebu prije nekoliko dana i oduševio me, iako nisam ljubiteljica klasičnih parfema s ružom. Naime, ruža me uvijek nekako asocira na staromodnost i na parfemski klišej, ali L'Erbolario je uspješno izbjegao taj efekt jer je ruži kao glavnom sastojku parfema dodao zanimljive druge sastojke koji su miris pretvorili u bogato voćno-cvjetno iskustvo, kojeg ruža samo odlično zaokružuje, ali ne dominira njime.

lerbolario rosa purpurea

Parfem se otvara sočnom, svježom i vrlo ugodnom notom mandarine, koja pruža nježni citrusni ton, ali bez kiselkastog prizvuka. Mandarina je voće koje obožavamo u zimskim mjesecima, podsjeća na blagdanski stol i obilje, a parfemima uvijek daje slasni voćni ton. U srcu mirisa je bogata galska purpurna ruža koja pruža tipični "rose" efekt, ali je smirena puderastom, elegantnom notom cvijeta irisa. Parfemom zapravo, neočekivano, dominira nota đurđice - suptilna, zelenkasta, travnata, svježa nota, koja pruža razigrani karakter ovom inače pomalo ozbiljnom parfemu (ruža + iris vrlo su ozbiljna damska kombinacija pa su đurđica i mandarina savršeno poslužile kao ravnoteža i unijele iskričav, čist, svježiji ton).

lerbolario rosa purpurea

lerbolario rosa purpurea

Parfem se zatvara intenzivno prisutnom notom mošusa, koja cijeloj ovoj cvjetno-voćnoj, slasnoj i sočnoj priči pruža jedan malo zavodljiviji i fatalniji moment – mošus se najduže zadržava na koži, uz prepoznatljiv animalni seksepil i topli ambrasti ton. Parfem je, posebno zahvaljujući irisu i mošusu, prilično trajan, njegova je aura intimna, ali prisutna.

Uz ovaj predivan parfem, stiže i čitava linija za njegu tijela – od gela za tuširanje, kreme za tijelo, ulja za tijelo, balzama za ruke, mirisa za prostor i posteljinu... No više od svega toga, mene je oduševila mirisna ogrlica s purpurnom spužvicom na koju se špricne parfem i onda osim što predstavlja presladak komad nakita, ujedno čitav dan prelijepo miriše.

lerbolario rosa purpurea

Kako biste i vi uživale u ovom prefinom mirisu, ali i isprobale mirisnu ogrlicu, u suradnji s brendom L'Erbolario pripremila sam vam na poklon 3 Rosa Purpurea gift boxa. Dakle, 3 čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj poklon paketić koji objedinjuje – parfem u izdanu od 15 ml te ogrlicu sa spužvicom - su:

DORIJA GRGELJAC, OTOK SUSAK

NINA BLAžANIN, ZAGREB

LJILJANA RUPčIć, KUTINA

Sve u svemu, ako ste ljubiteljica miomirisa ruže, cvijeća, sočnih nota mandarine i topline mošusa, ovaj će vas parfem oduševiti. Ako pak niste, onda sam vam možda dala jednu slatku malu ideju da nekoga razveselite ovakvim prelijepim mirisnim poklonom.

lerbolario rosa purpurea

lerbolario rosa purpurea

lerbolario rosa purpurea

Cijene:
Beauty set s ogrlicom Rosa Purpurea: 189 kn
Parfem Rosa Purpurea 50 ml: 207 kn
Dostupno u ljekarnama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.