Oživite svoju kosu ljetnim nijansama, kao stvorenima za sunčane dane - boje meda, karamele i zlata apsolutni su hit sezone. L'Oréalova nova kolekcija boja za kosu „Matrix" donijet će nenametljivo osvježenje vašim vlasima

matrix kosaNova L'Oréalova linija za njegu i bojanje kose namijenjena isključivo profesionalnim frizerskim rukama - „Matrix" - možda priziva futurističke slike iz poznatog filmskog hita, no to će ime vrlo uskoro postati prepoznatljivo u mnogim salonima.

„Matrix" nudi novu liniju za ekstremno brzo postizanje pramenova, u roku od 2-10 minuta. Takva tehnologija uključuje Omega B5 dupli sistem koji njeguje kosu s provitaminom B5 te je hrani.

„Matrix" je za ljeto lansirao i „Honey Lux" kolekciju za sve one koje su se zasitile već postojećih paleta plavih boja. Tako će nijanse meda, karamele i sunca oživjeti vašu kosu, dok će ulja ceramida, prodirući duboko u kosu, njegovati vlasi još najmanje 20 puta nakon nanošenja „Honey Lux" preparata. 

Vješto naneseni multidimenzionalni pramenovi izgledat će kao da ste se upravo vratili s mediteranskih plaža.

Linija 'Matrix', prepoznata i u američkim frizerskim salonima koji je postavljaju na prvo mjesto ljestvice kvalitete, sigurno će steći mnoge vjerne sljedbenice među svima onima koji uživaju u sjaju zdrave i lijepe kose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.